Skreddersydde løsninger

Ønsker du et nytt kjøkken eller et bad spesialtilpasset dine behov? Corinor AS tilbyr skreddersydde løsninger til baderom og kjøkken. Hos oss får du benkeplater og kummer tilpasset din stil og rommets muligheter. Vi leverer til store og små prosjekter, til privatpersoner, hotell, flyplasser og så videre.

Benke- og barplater i Corian og heltre

Vi har lang erfaring med å produsere benkeplater og spennende barløsninger, i ulike tykkelser, materialer og farger. Spesialiserte og elegante produkter er vår nisje. Vi har lang erfaring fra å benytte materialene Corian og heltre i våre ulike løsninger. Materialene har ulike egenskaper og uttrykk – det gjør at du kan få en flott og skreddersydd løsning til hjemmet eller bedriften. Bli gjerne inspirert av våre tidligere prosjekter, eller få mer informasjon om våre benkeplater i heltre eller Corian her.

Vasker, kummer og servanter

Ønsker du en helhetlig og elegant løsning hjemme eller i bedriften? Corinor AS tilbyr også spesialtilpassede servanter i Corian. Vi har over 30 års erfaring med å produsere og levere spesialtilpassede servanter til private bad og kjøkken, samt store og små bedrifter i de aller fleste bransjene, ikke minst innen HORECA og offentlig sektor. Se bilde av vår spesialtilpassede løsning på Gardermoen her.

Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om våre produkter og skreddersydde løsninger. Vi selger ikke våre produkter direkte til privatpersoner, men ta gjerne kontakt med en av våre mange og dyktige forhandlere på denne siden.