Se årets 10 nye Corian farger her!
ikon facebook ikon instagram rød
Benkeplate og kjøkkenøy i heltre ask brunkjerne med hvit OSMO hardvoksolje

Heltre Benkeplate

Naturlig design • Skreddersøm • Bredt utvalg

Benkeplaten vi leverer til deg skal leve lenge. Corinor sine heltreplater, som er utgangspunktet for din skreddersydde benkeplate, er laget av førsteklasses trevirke. Vi går ikke på akkord med kvaliteten, og selv limet som brukes til å lime lamellene i din heltre benkeplate blir kvalitetssikret av oss. Med andre ord, ingen tilfeldigheter råder.

Ønsker du en benkeplate i heltre kan du få ditt helt personlige preg. Vi tilbyr benkeplater i lyse og mørke farger, i ulike tykkelser og selvsagt ulike tresorter. Hver tresort bringer med seg sin egen unike karakter og naturlige skjønnhet, slik at du kan finne den perfekte benkeplaten som passer din stil og behov.

nærbilde av heltre benkeplate hos Corinor

Naturlig design

Heltre benkeplater er et levende materiale og er, i dobbelt forstand, et naturlig valg for mange.

Skreddersøm

Benkeplater inntil 5 meter lange (6 meter kan bestilles) leveres skreddersydd i 30 og 40mm tykkelse. Maks lengde på helstav er 4 meter. Vi limer også inn den vasken du vil ha, akkurat slik som du ønsker.

Bredt utvalg

Corinor tilbyr et bredt utvalg av tresorter, tradisjonsrike og nye, lyse og mørke. Platene er bygget opp i parkettmønster, men noen tresorter tilbys også i helstav. Vi har også bambus, et bærekraftig, hardt og designmessig lekkert alternativ.

Kompetanse

Corinor har lang erfaring med heltre og solid kompetanse gjennom dedikerte møbelsnekkere.

Corinor AS • Bergsjøvegen 31, N-2846 Bøverbru | Tlf.: +47 61 19 70 70