Se årets 10 nye Corian farger her!
ikon facebook ikon instagram rød
heltre corian

Heltre

Naturlig & organisk

I dette langstrakte landet har vi alltid søkt ut mot skogen for å finne ro og fred, eller fordi det har vært vår arbeidsplass. Vi har lett etter svar fra furukronas sus, og benyttet oss av det naturen byr på av ressurser. Naturen har en beroligende effekt på oss, vi har tatt den med inn i stua og inn på kjøkkenet. Gode benkeplater og bord i tre er noe som vokser med deg, som puster og lever.
Tidløst, varmt og vakkert.

Corinor sine produkter i heltre er laget av førsteklasses trevirke, og skal leve lenge. Hvor mye av treets historie du ønsker å fomidle er opp til deg. Vi leverer benkeplater og bord med delikate og rene overflater, uten kvist eller andre synlige forstyrrelser. Om du ønsker et røffere og mer rustikt uttrykk leverer vi platene med kvist, sprekk og andre naturlige detaljer – selvfølgelig tettet for en glatt ferdiggjøring. 

heltre bord corinor

Hvorfor velge heltre?

Det finnes mange grunner til å velge heltre. Det er et levende og naturtro materiale som er bestandig, flott og tidløst. Vi leverer et bredt utvalg tresorter og har en spennende fargepalett som gjør sannsynligheten stor for at du finner benkeplaten som passer til ditt kjøkken. Vår overflatebehandling sørger for at du får en benkeplate som vil leve lenge.

Ansatt i fabrikk jobber med heltre benkeplater
corian heltre

Solid faglig fundament, lang erfaring og moderne maskinpark gjør oss i stand til å tilfredsstille endringene i våre kunders behov.

Corinor AS • Bergsjøvegen 31, N-2846 Bøverbru | Tlf.: +47 61 19 70 70