Se årets 10 nye Corian farger her!
ikon facebook ikon instagram rød
Corian® er et allsidig materialle og kan designes til praktisk talt hvilken som helst form

Corian

Eksklusivt • Slitesterkt • Allsidig

Corian® er et vakkert materiale. Spennende. Allsidig. Lekkert. Interessante fargemuligheter. Med Corian® får et eksklusivt, slitesterkt og massivt innredningsmateriale. Plater kan bearbeides, sammenføyes og formes så å si uten synlige skjøter. Corian® har en porefri og holdbar overflate som er enkel å vedlikeholde og ser ut som ny i lang tid.

En av mange fordeler med Corian® er materialets egenskap til å bearbeides og formes uten synlige skjøter. Om du er privatperson, arkitekt, interiørarkitekt eller designer så ta gjerne oss i Corinor med på råd. Vi har holdt på med Corian® siden 1984, og har med årene blitt Nordens største Corian®-produsent.

Fra kjøkkenbenkeplater til baderomsvasker, fra resepsjonsskranker til skreddersydde møbler – vi kan skape det du drømmer om i Corian. Vårt dedikerte team av håndverkere og produktdesignere vil samarbeide tett med deg for å sikre at hvert prosjekt oppfyller dine forventninger til både funksjonalitet og estetikk.

Selv om vi kan produsere en rekke produkter i Corian, er det først og fremst benkeplater vi spesialiserer oss på. Med Corians allsidighet, holdbarhet og sømløse designmuligheter, kan vi skape benkeplater som ikke bare ser fantastiske ut, men som også tåler daglig slitasje og enkel rengjøring.

Les alt om en Corian benkeplate her.

Design

Corian® gjør det lekkert og skiller seg ut. Som hovedprodukt eller som dekor. Lek med et rikt fargeutvalg. Innvendig så vel som utvendig. Som en delikat benkeplate på kjøkkenet eller som materiale til en innbydende resepsjonsdisk, eller som….. Se også alle muligheter for å bruke lys som en dramatisk effekt.

Holdbarhet

Tenk driftskostnader og levetid. Corian® er varig, et materiale som er lett å holde rent lar seg enkelt reparere og det kan skjøtes. Med enkle grep har Corinor blant annet modernisert flere hotellbad uten at den originale Corian®-løsningen måtte kastes ut. Sjekk gjerne vaskene på Gardermoen neste gang du er innom!

ikon anvendelighet

Anvendelighet

Det er gode grunner for at også arkitekter liker Corian®. Corian® kan designes til praktisk talt hvilken form som helst. Det unike er at man kan gjøre de mest kompliserte former i ett stykke uten noen synlig skjøt. Ja, det er kun din fantasi som kreativ person som setter begrensningen. Privat eller offentlig, og i en hvilken som helst bransje. Se vår referanseliste og bredden i våre leveranser.

ikon vedlikehold

Vedlikehold

Som alle andre materialer er heller ikke Corian® vedlikeholdsfritt, men det krever minimalt stell for å se flott ut. Det er enkelt å rengjøre, kan pusses opp og kan til og med repareres om du skulle være uheldig. Corian® varer lenge!

Bli inspirert av tidligere Corian-prosjekter vi har levert til kunder over hele landet.

Se flere referanser her

Corinor AS • Bergsjøvegen 31, N-2846 Bøverbru | Tlf.: +47 61 19 70 70