Se årets 10 nye Corian farger her!
ikon facebook ikon instagram rød
Corian benkeplate Carrara Lino Lekker benkeplate i Corian med fargen Pebble Terrazzo

Corian Benkeplate

Kvalitet • Holdbarhet • Ekslusivitet

Vurderer du benkepate i Corian? Med Corian får du et slitesterkt, massivt og eksklusivt materiale. En av mange fordeler med Corian er dens egenskap til å bearbeides og formes uten synlige skjøter. Den blanke og porefrie overflaten gjør også at den vil se ny ut i flere år og bidrar samtidig til at den er meget enkel å vedlikeholde.

En Corian® benkeplate setter definitivt prikken over i-en på et hvert kjøkken. Vår ekspertise og lidenskap for kvalitet gjenspeiles i hver eneste benkeplate vi produserer. Med en kombinasjon av avansert teknologi og tradisjonelt håndverk, er vårt mål å levere benkeplater som ikke bare oppfyller, men overstiger forventningene til våre kunder.

Corian er et lekkert materiale som skiller seg ut. Med en Corian benkeplate får du en en robust arbeidsplattform på ditt kjøkken som er både varig men også enkelt å holde rent.

Corian er kjent for sitt elegante utseende og sømløse finish, noe som gjør det til det ideelle materialet for moderne interiørdesign. Våre benkeplater i Corian er tilgjengelige i et bredt utvalg av farger og teksturer, slik at du kan finne det perfekte matchet for din stil og smak.

Enten du ønsker en moderne og minimalistisk estetikk eller en mer dristig og unik design, vil en Corian benkeplate løfte et hvert kjøkken til nye høyder av eleganse.

Klassisk eller moderne design

Med valgmuligheter i både farge, forkantprofil og tykkelse – får du din Corian benkeplate i akkurat den stilen du selv ønsker.

Corinor AS • Bergsjøvegen 31, N-2846 Bøverbru | Tlf.: +47 61 19 70 70