Nytt kjøkken

Skal du pusse opp kjøkkenet og ønsker inspirasjon? La bildene gi deg ideer til hvordan kjøkkenbenk i heltre eller Corian og kjøkkenkum kan skreddersys til ditt kjøkken.

Kjøkkenbenk i Corian

Hos Corinor kan du velge mellom benkeplate i Corian eller heltre. Begge er lekre løsninger med hver sin unike kvalitet. Med Corian kan du velge mellom mange farger. Vær likevel oppmerksom på at normal slitasje gjerne synes bedre på mørke overflater enn lyse. Det er derfor du ofte finner lyse Corian-benkeplater på norske kjøkken og bad – det er i tillegg lekkert og elegant! Les gjerne mer om våre benker i Corian her.

Kjøkkenbenk i heltre

Ønsker du benkeplater i heltre kan du også få et personlig preg. Vi tilbyr benkeplater i lys og mørk farge, i ulike tykkelser og ulke tresorter. Ta gjerne enn titt på våre tidligere prosjekt eller les mer om våre benkeplater i heltre på denne siden. Her blir du inspirert og kan se hvilke løsninger som passer best til deg, om du er privatperson eller det er til bedriften.

Spesialtilpassende kummer

Vi tilbyr også spesialtilpassede kummer i Corian.

Skreddersydde benkeplater til kjøkken i hele Norge

Vi selger ikke direkte til privatkunder, men gjennom våre mange og gode forhandlere i hele Norge. Dermed har du muligheten til å få din skreddersydde løsning hvor enn du måtte befinne deg.

Ta kontakt for mer informasjon om våre skreddersydde benkeplater.