Butikk og kontor

Vi spesialtilpasser våre produkter til ditt behov, innenfor butikk- og kontorvirksomhet. Med over 30 års erfaring innenfor produksjon og levering av benkeplater, servanter og andre tilpassede løsninger til ulike kundesegmenter har vi et rykte som en profesjonell aktør i bransjen, med gode leveranser og resultater.

Spesialtilpasset resepsjon

Resepsjonen er ofte det første kundene ser når de møter din bedrift for første gang. Det er derfor gjerne lagt ekstra stor fokus på å gjøre førsteinntrykket så godt som mulig. En skreddersydd og elegant resepsjonsløsning vil på mange måter bidra til å gi nye kunder et godt inntrykk av deres bedrift og virksomhet. Se gjerne bilder fra våre tidligere resepsjons-prosjekter.

Mange løsninger med Corian

Det er bare fantasien som setter begrensingene for bruk av Corian i interiørdesign. Du kan velge blant mange farger og skape spennende former. Sluttresultatet blir et sømløst produkt, nærmest uten synlige skjøter. Vi har laget lekre og skreddersydde kontorpulter, bardisker, kaffedisker og andre ulike løsninger til baderom og kjøkken.

Trenger du hjelp til å komme i gang og ønsker råd til hvilke løsninger som passer best til din bedrift? Vi har ikke alle svarene, men vi bistår deg gjerne som en konstruktiv diskusjonspartner i valg av materiale, farge og løsninger.