TIL KJØKKEN - kummer i Corian® og stål

Corinor leverer skreddersydde benkeplater i Corian® og heltre og limer inn kjøkkenkummer i Corian® og stål. Ta kontakt med oss for spørsmål om våre skreddersydde kummer.

 • CORIAN®-KUMMER

  Corinor tilbyr lekre Corian®-kummer fra Du Pont. Designet er enkelt og moderne og de finnes i ulike størrelser og varianter slik at du skal finne det som passer deg og ditt behov.

  Se flere Corian®-kummer
 • STÅLKUMMER

  Corinor tilbyr stålkummer fra alle velkjente produsenter, blant annet merkene Blanco, Intra og Franke. Vi tar jobben med å lime inn kummen i den skreddersydde benkeplata. Alle kummer leveres med avløp og vannlås.

  Se flere stålkummer
 • MIXA-KUMMER

  Corian® Mixa-kummer leveres med Corian® i sider og stål i bunn. Noen liker det praktiske med stål i bunn og muligheten til å kombinere det med Corian®-sider som matcher benkeplata.

  Se flere Mixa-kummer

TIL BAD - servanter i Corian®

Stilrent og elegant bad? Hjemme eller i bedrifter, i det private eller det offentlige. Corinor har i over 30 år levert utallige skreddersydde servanter til private bad, til hoteller, flyplasser, kafeer, restauranter, kulturhus, tannlegekontorer osv., osv. Stil, renhet, hygiene, drift og varighet er viktige stikkord. Husk at servanten limes inn i Corian®-platen og at platen lages på mål, slik at du har mulighet for å fylle ut en nisje. Ta kontakt med oss for spørsmål tilknyttet servant og råd om skreddersydde muligheter.

 • CORIAN®-SERVANTER Du Pont

  Rene linjer og lyst interiør. Du Pont CORIAN®-servantene leveres i en rekke utforminger og størrelser. Servantene er lette å holde rene, krever lite vedlikehold og varer år etter år.

  Se flere Du Pont Corian-servanter
 • CORIAN®-SERVANTER Vivari

  CORIAN®-Vivari er en serie med elegante Corian®-servanter i ulike former, runde og firkantet - og for toppmontering.

  Se flere Vivari-servanter