Benkeplater

Skal du eller din bedrift pusse opp kjøkken eller bad? Vi i Corinor kan tilby gode og elegante løsninger i heltre og Corian.

Benkeplater i heltre

Vi skreddersyr benkeplater i heltre, til bad og kjøkken. Våre produkter er laget av førsteklasses trevirke, og du kan velge mellom lys eller mørke materiale i ulike tresorter, eksempelvis i helstav og bærekraftig bambus. Les mer om våre benkeplater i heltre her.

Kvalitetsbenkeplater i Corian

Vurderer du benkepate i Corian? Corian er et elegant og allsidig materiale som passer til det meste. Corian er slitesterkt, massivt og eksklusivt. En av mange fordeler med Corian er dens egenskap til å bearbeides og formes uten synlige skjøter. Den blanke og porefrie overflaten gjør også at den vil se ny ut i flere år og bidrar samtidig til at den er meget enkel å vedlikeholde. Skulle det likevel oppstå skader eller riper er det i de fleste tilfeller enkelt å rette opp. Les mer om våre Corian-benkeplater her.

Spørsmål om våre skreddersydde løsninger

Har du som privatperson, interiørarkitekt, arkitekt eller designer behov for råd og veiledning i forbindelse med våre produkter? Med over 30 års erfaring har vi lang erfaring med å benytte Corian og heltre. Vi kan være rådgivende i viktige diskusjoner rundt valg av farge, skjøter og oppbygging av produktet som sikrer funksjon og gir fornuftig økonomi. Ta kontakt med oss for mer informasjon på e-post eller telefon.