Se årets 10 nye Corian farger her!
ikon facebook ikon instagram rød
Corian vask uten synlige skjøter i kombinasjon med stålkum

Vasker

Corinor leverer skreddersydde benkeplater i Corian® og heltre og limer inn kjøkkenkummer i Corian® og stål. Både Du Pont og Vivari leveres i en rekke forskjellige utforminger og størrelser. Servantene er lette å holde rene, krever lite vedlikehold og varer år etter år.

Utforsk vårt utvalg av kjøkken- og baderomsvasker og la deg inspirere av våre lekre vaskeløsninger – skapt for å berike ditt hjem med stil og praktisk bruk.

Hos oss får du vasker fra ledende produsenter rundt om i verden som alle tilbyr enestående design og funksjonalitet. Din vask blir spesialbestilt fra ønsket produsent, og deretter montert hos oss på Toten slik at vi oppnår et sømløst og unik vaskeinnredning som leveres til deg.

Vask til kjøkken

vask kum corian

Corian-kummer

Corinor tilbyr lekre Corian®-kummer fra Du Pont. Designet er enkelt og moderne og de finnes i ulike størrelser og varianter slik at du skal finne det som passer deg og ditt behov.

Se vårt utvalg i PDF-brosjyre
Besøk leverandørside (ekstern)

Stålkummer

Corinor tilbyr stålkummer fra alle velkjente produsenter, blant annet merkene Blanco, Intra og Franke. Vi tar jobben med å lime inn kummen i den skreddersydde benkeplata. Alle kummer leveres med avløp og vannlås.

Se vårt utvalg av stålkummer

MIXA-kummer

Corian® Mixa-kummer leveres med Corian® i sider og stål i bunn. Noen liker det praktiske med stål i bunn og muligheten til å kombinere det med Corian®-sider som matcher benkeplata.

Mixa R10 (ekstern)
Mixa R60 (ekstern)
Mixa runde vasker (ekstern)

Vask til bad

Ønsker du et stilrent og elegant bad? Hjemme eller i bedrifter, i det private eller det offentlige. Corinor har i over 30 år levert utallige skreddersydde servanter til private bad, til hoteller, flyplasser, kafeer, restauranter, kulturhus, tannlegekontorer mm.

Stil, renhet, hygiene, drift og varighet er viktige stikkord. Husk at våre servanter limes inn i Corian®-platen og at platen lages på mål, slik at du har mulighet for å fylle ut en nisje.

Corian servant – Du Pont

Rene linjer og lyst interiør. Du Pont CORIAN®-servantene leveres i hvit farge med en rekke utforminger og størrelser. Servantene er lette å holde rene, krever lite vedlikehold og varer år etter år.

Utforsk Du Pont servanter (ekstern)

Corian servant – Vivari

CORIAN®-Vivari er en serie med elegante Corian®-servanter i ulike farger, former, runde og firkantet – og for toppmontering.

Utforsk Vivari servanter (ekstern)

Corinor AS • Bergsjøvegen 31, N-2846 Bøverbru | Tlf.: +47 61 19 70 70