Nytt bad

Ønsker du et særegent og stilrent baderom? Corinor AS har over 30 års erfaring med skreddersydde baderomsløsninger til privatpersoner og bedrifter som kafeer, flyplasser, restauranter, hotell og så videre. Hos oss får du muligheten til å velge og spesialtilpasse elegante og slitesterke materialer etter ditt behov.

Oppussing av bad

Oppussing eller renovering av badet er en omfattende prosess. Hva du ønsker deg og hva som passer inn er ikke alltid like lett å se for seg. Har du en idé eller tanke du ønsker å bygge på, eller en drøm du vil dele og diskutere? Vi i Corinor AS kan hjelpe deg med å finne ut hva som passer best for deg og ditt formål. Vår kunnskap og kompetanse gjør at vi kan være gode diskusjonspartnere og bistå deg med råd for både funksjon og økonomisk fornuftig løsning.

Servanter og benkeplater til baderom

I tillegg til våre skreddersydde benkeplater i heltre og Corian tilbyr vi også skreddersydde servanter og kummer. Dermed kan du få nøyaktig den stilen du er på jakt etter, tilpasset ditt formål og baderommets muligheter.

Noen av de mest stilte spørsmålene og svarene kan du finne under fanen FAQ. Skulle det likevel være noe vi ikke svarer godt nok på dine spørsmål kan du kontakte oss via e-post eller telefonnummer lokalisert på denne siden.