Inspirasjon

Skal du pusse opp i hjemmet eller trenger din bedrift et nytt og elegant uttrykk? La oss gjerne inspirere deg med våre tidligere prosjekter, for både privatkunder og bedriftskunder, privat og offentlig. Med Corian kan vi lage det meste, alt i fra Pokémon-baller til store, flotte og komplekse design i ulike former og farger.

Inspirasjon til bad – baderomsservanter

Vi inspirerer deg gjerne med våre skreddersydde eller standard servanter til baderom. Vi fører rene, elegante og kvalitetsrike servanter fra Du Pont. Det gjør at våre servanter er et godt førstevalgvalg når du ønsker et enkelt og moderne preg på baderommet.

Inspirasjon til kjøkken – benkeplater og kummer

Uansett hvilken interiørstil du har så kan vi friste deg med våre elegante heltreplater i parkettmønster eller helstav og robuste bambusplater. Vi har benkeplater i både lyse og mørke farger, alt etter ditt behov og din stil. Her kan du finne mer informasjon om våre benkeplater i heltre.

Corinor AS tilbyr stålkummer, Mixa-kummer og Du Pont sine lekre Corian-kummer som passer til din skreddersydde benkeplate. Ofte kan det være lurt å velge en lys Corian-plate, ikke minst fordi det ofte ser det utrolig elegant ut.

Tips og råd

Har du behov for mer informasjon eller ønsker tips og råd? Snakk med våre fagpersoner i Corinor AS. Håndverksmessig bakgrunn og praktisk erfaring gjør at vi kan komme med gode råd til valg av skreddersydde løsninger til privatpersoner og bedrifter.

Se våre referanser og prosjekter som kan gi deg inspirasjon her!