NYHETSBREV – NY KOST OG MÅ ALT VÆRE MINIMALISTISK?

Nyhetsbrev juni 2020 – 2


Takk for meg – ny kost klar

Fredag var min siste dag hos Corinor. Vemodig, men veldig hyggelig avslutning med nydelig lunsjservering av Espen fra Kokkelandslaget og overraskelse med sommerfest om kvelden. Nå er jeg klar for en ny epoke i livet, og ser fram til pensjonisttilværelsen. Ta vel imot min hyggelige etterfølger som daglig leder, Jan Ivar Bjerregård. Lykke til, Jan Ivar!

Sommerhilsen fra Knut Marius og øvrige Corianere på Bøverbru

Leilighetsprosjekter med Corian® som standard

Vi har de siste par årene hatt spennende og flotte leveranser til boligprosjekter (plater til både kjøkken og bad), der Corian® har vært standard, både i Oslo og Bergen. Om noen skulle tro noe annet, så erfaringen at det blir tilvalg – selv når Corian® er standard. Det kan bli god økonomi av dette! (Bilde: «Trekantvask» i Corian® Glacier White)

Påmelding nyhetsbrev – tips gjerne dine kolleger

Det nyhetsbrevet du nå leser er ett av 10-12 i året. Det er en viktig kanal for å formidle produkt- og prisinformasjon, gi noen tips og vise leveranser som kan gi assosiasjoner, generere ideer og bidra til salg. Av og til dukker det også opp noen refleksjoner og tanker knyttet til den bransjen og de målgruppene som er relevante for oss. Derfor – takk for at du sørger for at også dine kolleger melder seg på ved å scrolle seg nederst på vår landingsside.

Må alt være minimalistisk?

Corinor lever av skreddersøm, både når det gjelder Corian® og heltre. Vi lager det vi blir bedt om og vet godt at noen liker svigermora mens andre liker dattera. Vi har nylig levert en stooor øyplate i eik overflatebehandlet med Osmo Ibenholt til en Huseby-kunde. Vår heltrerange er vid, og for øvrig gir vi deg mange muligheter: Du kan få både fingerskjøtte- og helstavplater, 30 og 40mm tykkelse og mange forskjellige farger på overflatebehandlingen (OSMO Hardvoksolje).

God sommer!

Vi minner igjen om at Corinor holder stengt i uke 29 og 30 og ønsker alle våre kunder, leverandører og øvrige kontakter en riktig god sommer.