NYHETSBREV – KORONAMULIGHET OG ORDRESITUASJON

Sommerstengt i uke 29 og 30 – ordresituasjon.

Corinor holder sommerstengt i uke 29 og 30. Dersom du ikke har bestilt, men ønsker noe levert før ferien, ta kontakt så fort som mulig. Vi har noe kapasitet igjen, både på Corian® og heltre. Ta en telefon til oss eller send mail som vanlig til salg@corinor.no (tilbud og ordre) og post@corinor.no (øvrige henvendelser).

 

Korona og håndhygiene. Ha en servant klar!
Alle kjenner etter hvert setningen «i disse Korona-tider». I disse Korona-tider opplever Corinor økt etterspørsel etter mindre servanter. Vi ser nå at butikker (og andre organisasjoner) har behov for bedre tilrettelegging og større kapasitet når det gjelder håndvasker for håndhygiene. Dette er neppe forbigående. Corinor lever av skreddersøm, og vi har mange fine eksempler på hvordan vi kan tilpasse mindre servanter på en delikat måte, selv når kvadratmeterne ikke er mange. Kontakt Trond Erik (tronderik@corinor.no) eller Felix (felix@corinor.no)

 

Bli bedre kjent med Corinor, Corian og heltre
Også administrasjonen i Corinor har blitt mer fortrolig med Teams. I april/mai tok vi initiativ til å invitere til et kurs på nett, da muligheten for å besøke våre kunder var begrenset. Vi fikk stor respons og gode tilbakemeldinger. Denne måten å kommunisere på vil aldri erstatte det fysiske besøket, men kan være et godt supplement. Vi ønsker å smi mens jernet er varmt, så hvis det er noen «der ute» (kjøkkenkonsulenter, arkitekter, interiørarkitekter, ja til og med privatpersoner) som vil vite litt mer om oss, kontakt  Irene (irene@corinor.no) for å avtale tidspunkt.

 

Hvordan lager vi DIN heltreplate?
Din benkeplate er unik – lengde, bredde, tykkelse, tresort, overflatebehandling og eventuell kum er det du som har valgt. Hvilke prosesser våre flotte heltre benkeplater går gjennom, fra start til ferdig innpakket produkt, kan du nå se i videoen på vår landingsside på www.corinor.no . Våre dyktige og erfarne møbelsnekkere og moderne maskiner sikrer et godt sluttresultat. Ser vi bort fra overflatebehandlingen, så er ikke Corian®-prosessen veldig ulik det som vises her. Uansett materialvalg, benkeplaten preger kjøkkenet ditt!

 

Bruk våre tilgjengelige verktøy aktivt!
www.corinor.no finner du en arkfane øverst til høyre, «For forhandler». Trykk og du får fire muligheter. De tre første er passord-beskyttet. Ta kontakt om du ikke har passordet. PRISLISTE: Oversikt over produkter og priser. BENKEPLATESKJEMA: Vårt viktigste verktøy for kvalitetssikring og skal brukes til tilbud og ordre.  PRISBEREGNINGSPROGRAM: Tilrettelegger for en foreløpig pris «der og da». SERVICE OG REKLAMASJONER: Når det er behov for service og til dokumentasjon ved eventuell reklamasjon.

 

KMK/9.6.2020