CORINOR INVITERER TIL KURS PÅ TEAMS

Så langt i mai har vi hatt gode møter med rundt 25 personer som meldte seg på fastsatte dager og tidspunkt. Nå er vi fleksible og avtaler tidspunkt med deg. Meld din interesse ved å sende mail til irene@corinor.no (oppgi telefonnummer). Gå gjerne flere sammen. Irene vil så ta kontakt for å avtale nærmere. Vi ser fram til å høre fra deg!

Koronaen har ført til at vi alle er i en spesiell situasjon. Selv om noen restriksjoner nå faller bort eller modereres, så er signalene fortsatt at mange butikker og kontorer ikke mottar fysiske besøk. Derfor ønsker vi å snu det ved å invitere dere inn til et kort kurs – på Teams. Vi snakker om et grunnleggende kurs på rundt tre kvarter som gir deg som kjøkkenkonsulent, arkitekt, interiørarkitekt, designer, VVS-ansatt, prosjektleder for entreprenør/utbygger (noen nevnt, noen glemt!?) litt påfyll om hvilke muligheter som ligger i et samarbeid med Corinor og bruk av våre primære råvarer, Corian® og heltre. Kanskje er tiden inne akkurat nå for å bygge litt kompetanse og sørge for at du står tryggere i møte med dine kunder? Kort oppsummert om vårt Kinderegg: Vi er offensive og ønsker å holde kontakt med dere, dere får litt ekstra ballast i sekken og sammen får vi testet ut en alternativ måte å kommunisere på. Vi understreker imidlertid at det fysiske besøket selvsagt fortsatt vil være viktig.