NYHETSBREV FEBRUAR 2020

NYHETSBREV FEBRUAR 2020

 

LA OSS SAMMEN SKAPE ET IKONISK BYGG

Corian® – tankene går til lekre BENKEPLATER som spriter opp kjøkkenet, eller til et stilig baderom som ønsker deg god morgen. Men mulighetene er mange – for Corian® er det kun fantasien som setter begrensningen. Corian® egner seg også utendørs, ikke bare til skilting, men også til større FASADER. Vi har en ambisjon om å bruke Corian® til å få et ikonisk bygg også i Norge. Formatet må ikke være som Microsoft sitt hovedkontor i Tyskland, ref. forrige nyhetsbrev.…. Uansett, nytt siden sist er at Corinor har fått en avtale med en velrenommert fasadeentreprenør som er klar til å kle et bygg med Corian®. Vi er klare til å produsere, vår partner monterer. Er du, som arkitekt, klar eller har noen ideer på lur, så ta kontakt. Vi stiller gjerne opp for en nærmere orientering.

 

GULL – GRATULERER TIL KOKKELANDSLAGET!

Corinor er stolt sponsor av Kokkelandslagene, og igjen gratulerer vi spesielt seniorlaget som vinner av kokke-OL og alle gull- og sølvmedaljene som ble oppnådd i Stuttgart i uke 8. Corinor fikk velfortjent skryt for alt vi laget i Corian® for å presentere maten på en delikat måte. «Nyskapende og inspirerende», kommenterte dommerne! Pr. i dag er det 250000 (!) som har sett Kokkelandslagets innlegg av våre produkter på Facebook og 130000 (!) som har sett videoen! Veien videre blir spennende!

 

FJORÅRETS HELTREVINNER ER I LAUVTREFAMILIEN….

Tre er i skuddet og har medias oppmerksomhet for tiden. Bruer i massiv-tre, verdens høyeste hotell i massiv-tre, inneklima, et naturprodukt. Argumentene er mange, og når vi vet nordmenns forhold til tre blir det jammen en del benkeplater i tre fra Corinor til lekre kjøkken. Eik er fortsatt dominerende, furu er ennå ikke vekket fra dvalen, og den tresorten som hos oss er i sterk vekst og nå tresort nummer to, etter eik, gjetter du kanskje ikke?

Og svaret er: Ask og Ask Brunkjerne. Ask har gode styrkeegenskaper, det er elastisk, slitesterkt og hardt. Denne lauvtresorten ble lenge brukt til sportsartikler som ski, sleder og turnapparater og til bygging av både småbåter og større skip. Ask er også populær og anvendelig til interiør – gulv, trappe, dørstokker – og til benkeplater på kjøkkenet!

 

CORINOR MED NY PRISLISTE PR. 1.3. 2020

Som varslet i nyhetsbrev før jul justerer vi prisene pr. 1.3. 2020. Den generelle økningen er på 3,5 %. Aktuelle produkter som ikke får noen endring eller som øker mer enn det generelle:

  • Corian®: Ingen endring av prisen på Mixa-kummer og synlig underside plater og innsider vange.
  • Heltre: Eik helstav 30mm og 40mm endres ikke. Bjørk og bambus, 30mm og 40mm, øker med 5%.

 

HJERTESUKK – HJELP OSS Å BEVARE BENKEPLATEN!

Vi opplever litt for ofte at våre flotte benkeplater, både heltre og Corian®, er førsteklasses levert og montert, og så kommer «noen» og utfordrer plata. Noen legger fra seg verktøy eller annet utfordrende materiell, andre bruker den som krakk for å fikse noe i høyden. Vi har et eget ark med tekst på norsk, engelsk og polsk som våre montører bruker. Takk for at dere er litt obs på dette, så bevarer vi en fin plate og unngår unødvendige diskusjoner.