NYHETSBREV PÅSKEN 2019

GOD PÅSKE!

Corinor tar en liten pust i bakken. Vi holder stengt i hele påskeuka og er tilbake tirsdag 23. april. Vårt «påskebilde» er fra Kokkelandslagets VM-meny under mesterskapet i Luxemburg i november. Kokkene er ansvarlige for go’sakene på toppen, mens Corinor har laget Corian®-sokkelen. Siden den gang har vi blitt offisiell sponsor for Kokkelandslagene. Vi trives i hverandres selskap, og fra vår side er vi mektig imponert over fagstoltheten, hvor dedikerte de er og måten de organiserer seg i en hektisk arbeidsdag. Noen hver har noe å lære, og vi ser fram til et fortsatt gjensidig samarbeid.

God påske ønskes fra Knut Marius og alle andre hos Corinor på Toten!

 

Corian® som standard på Munchs Brygge

Det bygges kraftig i Bjørvika i Oslo. Gjennom HTH Oslo har vi hatt gleden av å levere Corian® benkeplater til mange kjøkken. I tillegg har flere valgt Corian®-servanter på badet. Og leveringene fortsetter i nabobygget….

 

På jakt etter en laaang heltreplate?

Corinor produserer og leverer mange lange heltreplater. Maks lenge for fingerskjøtte plater er 5 meter (lengre kan bestilles). For helstav tilbyr vi inntil 3,9 meter. Lengre plater kan skaffes mot pristillegg.

 

Corinor skreddersyr infoskjermer til Sigdal

Sigdal har rustet opp en del butikker, og Corinor ble bedt om å skreddersy og integrere en infodisk i Corian®-platen. Resultatet ser du på bildet, og tilbakemeldingene er veldig positive. Det er skreddersøm vi driver med!

 

 

19 nye Corian®-farger lansert

Corinor tilbyr nå 19 spennende, nye Corian®-farger. De blir løpende presentert både på Facebook, Instagram og LinkedIn. Følg oss gjerne! 20 farger forsvinner, og oversikt over disse finner du her. Totalt består Corian®-fargespekteret da av 99 farger. Se de nye fargene her.

 

 

 

19 nye Corian®-farger lansert

Corinor tilbyr nå 19 spennende, nye Corian®-farger. De blir løpende presentert både på Facebook, Instagram og LinkedIn. Følg oss gjerne! 20 farger forsvinner, og oversikt over disse finner du her. Totalt består Corian®-fargespekteret da av 99 farger. Se de nye fargene her.