CORINOR SØKER CNC-OPERATØR OG MØBELSNEKKER (eller tilsvarende)

Corinor er Nordens største leverandør av skreddersydd innredning i komposittmaterialet Corian®. I tillegg produserer vi benkeplater til kjøkken og bad i heltre. All produksjon er ordrebasert og skreddersøm. Vi er 31 ansatte som bidrar til å skape fornøyde kunder ut fra fabrikken på Bøverbru, Toten. Ytterligere informasjon, blant annet mange bilder av flotte leveranser, finner du på www.corinor.no

Vi er i fint driv og trenger nye dyktige medarbeidere. Derfor søker vi etter både

CNC OPERATØR og

MØBELSNEKKER (eller tilsvarende)

Personlige egenskaper – begge stillingene

Vi vil at du er selvstendig, jobber nøyaktig og har gode holdninger. Du er fleksibel, ivrig og gir ditt bidrag, hver dag, til å få en fornøyd kunde. Videre legger vi vekt på at du er løsningsorientert, har godt humør og snakker og forstår norsk godt.

Kompetanse CNC-operatør

  • Erfaring som CNC-operatør, gjerne inkludert programmering og grunnleggende PC/Windows-kunnskaper
  • God tegneforståelse
  • Evne til å kommunisere konstruktivtKompetanse møbelsnekker (eller tilsvarende)
  • Formell utdanning er ikke et krav, så ikke nøl med å søke om du har relevant erfaring eller dokumentasjon som god håndverker.