NYHETSBREV JULEN 2018

GOD JUL!

For de aller fleste er julen, heldigvis, tid for tradisjoner, samvær med familie og venner

og barnlig glede. Men for noen er juledagene, dessverre, en vanskelig tid, av ulike årsaker. I år bryter vi tradisjonen med å gi Toten-pølse til våre kunder. Det mulige savnet av denne smakebiten forsvinner nok fort nå vi kan informere om at vi i år heller valgte å gi et bidrag til Rikshospitalet og deres Barne- og Ungdomsprogram. Les mitt lille sammendrag for å få et inntrykk av hvor godt barna blir ivaretatt, utover den rene helsemessige behandlingen. Klikk her for å lese mer.

På vegne av alle Corianere på Bøverbru ønsker jeg dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Knut Marius Karlsen

Daglig leder

 

 

HVA MED ET SIGNALBYGG MED Corian®-FASADE?

Lekkert! Er det nødvendig å si mer? Vi er klare til å bidra til et bygg med en fasade som vekker oppmerksomhet, er lekker og er driftsmessig enkel.

 

JA, VI KAN OGSÅ PRODUSERE SKREDDERSYDDE BORD

Noen ønsker å matche kjøkkenets benkeplate og spisebordet. Det kan vi fikse, og med alle treslagene tilgjengelig og et rikt utvalg av OSMO-farger er det mange spennende muligheter.

 

HASTER! LEKKER JULEGAVE I Corian®

Dette lekre Corian®-fatet kan du fremdeles gi som julepresang. Men da må du skynde deg så vi får det fram i tide. Prisen er kr. 850 inkl.mva. + frakt. Send oss mail med en gang!

 

 

PRISJUSTERING – BEKREFTELSE AV TIDLIGERE VARSLING

Vi bekrefter at vi justerer prisene fra 4.2. 2019. Generelt er det en økning på 2,9 % på både heltre og Corian®, men noen individuelle avvik på alt fra null til 5%.

 

KOKKELANDSLAGET – JAKTEN PÅ DET PERFEKTE GA GULL (link til referanse)

VM i Luxembourg i november ga 2 gull til senior- og 2 gull til juniorlandslaget (se bilder), sammenlagt bronse for begge to. Strålende levert! Strålende har også vårt samarbeid med Kokkelandslaget vært. Det oser profesjonalitet og fagstolthet, og noen hver av oss har litt å lære! Vi har hatt gleden av å produsere diverse elementer i Corian® som skal fremheve maten – noen fat, noen sokler og noen nøster. Maten er kunstverk i seg selv, og Corian® støttet godt oppunder disse mesterverkene.

 

 

NYTT SERVICE- OG REKLAMASJONSSKJEMA

Ønsker du at vi skal pusse opp en plate? Eller er det en sprekk som skal repareres? Eller er det noe du ikke er fornøyd med og vil reklamere? Da vil vi at vi får inn alle opplysningene på dette skjemaet, slik at vi får et totalbilde og kan imøtekomme deg på best mulig måte. Skjemaet ligger åpent og skal brukes av både våre forhandlere og privatpersoner som måtte «ha noe på hjertet».