NYHETSBREV AUGUST 2018

Kategorier

NYHETSBREV AUGUST 2018

Stor interesse for marmorerte Corian®-plater

Som vegg, som bordplate eller til en resepsjon, eller…. Mulighetene er mange – bruk fantasien. Noen er gjennomskinnelige og kan gi veldig spennende lys-effekter. Corinor tilbyr et bredt utvalg av marmorerte plater, og vi gleder oss over stigende interesse. Ta kontakt om du ønsker prøver eller har spørsmål rundt dette. Oversikt over samtlige 100 Corian®-farger finner du her.

 

Det er skreddersøm vi driver med!

En benkeplate må ikke nødvendigvis ha fire 90 graders hjørner. Bildet av denne spesielle heltreplata er et godt eksempel på vår skreddersøm. Det er fullt lovlig å tenke litt annerledes – noen ganger!

 

Corinor og Corian® på Bergen lufthavn, Flesland

Vi har hatt gleden av å levere Corian® til både innsjekkingsskrankene og toalettene (servantrenner) på nok en flyplass, denne gangen på Flesland.

 

«PERSONENE BAK» – møt Felix, vår prosjektleder med bakgrunn fra Øst-Tyskland og med skjulte talenter

Mange arkitekter og kunder har hatt glede av å diskutere prosjekter med en løsningsorientert Felix. Felix KAN faget, men jammen har denne gode kollegaen talent for mer enn møbelsnekring! Her kan du bli litt mer kjent med han som vokste opp i Øst-Berlin og opplevde Berlin-murens fall som 9-åring.

Fra oppveksten i øst åpnet nå verden seg, og «alt» føltes annerledes, selv om det var samme byen. Aldri før hadde han vært på et shopping-center, det var busser med to etasjer og det var spennende med reklame på TV! Og foreldrene gråt av lettelse.

Etter grunnskole og videregående skole startet Felix på 3-årig møbelsnekker-utdannelse. Han ble uteksaminert som bestemann i skolekretsen, blant alle håndverkerne, og fikk jobb i Syd-Tyskland hvor faget var mer verdsatt. Her jobbet han i 6 år, men følte etter hvert både at andre fag fikk større status og at møbelsnekkerfaget ikke ble satt nok pris på – i dobbelt forstand. Skjebnen ville det så slik at han etter hvert skulle finne fram til Corinor på Toten og bosette seg på Gjøvik.

Det startet med ferieturer i Skandinavia og opplevelse av innbydende natur og snille, vennlige og livsglade skandinaver. Så er det tilfeldigheter, også for Felix. Corinor hadde på dette tidspunktet behov for en ny møbelsnekker, og Felix hadde allerede levert sin CV til en tysk formidlingsdame. Dermed ble det match! Vi er i 2006 og Felix har rukket å bli 26 år da han startet hos oss. Han hadde vært borte i Corian® tidligere, men langt fra det omfanget det nå skulle bli. At han kunne faget, og kunne påta seg de mer kompliserte ordrene hersket det ingen tvil om. De siste 5 årene har han vært prosjektleder/selger, og hans praktiske tilnærming settes stor pris på av kunder og arkitekter. Felix snakker ikke bare glimrende norsk, han har også interessert seg for nynorsk(!) Han opplever at nynorsk klinger godt i ørene og at det er noe eventyraktig over det…

Eventyrlige resultater har han også når det gjelder Rubiks kube. Hvis noen vil utfordre han, og klarer å slå han, vanker det en Corian®-premie. Han har single-rekord (løse én gang) på 9,05 sekunder og et snitt på 5 løsninger på 12,3 sekunder. Tar du utfordringen, så kontakt han på 94897590.

Felix har nå hatt 12 år på å bli kjent med Norge og erfare kulturforskjeller. Både tidsdisiplin og lojalitet til arbeidsgiver trekkes fram, uten at dette plager han i hverdagen. Han har innrettet seg, og er krever ikke så mye mer enn å få nok sukker til kaffen. Og en ting til – julaften skal og må det være juleand med hjemmelaget rødkål og helstekte poteter.

Ta kontakt med Felix for å diskutere et prosjekt, så får du en reflektert og grundig diskusjonspartner med solid praktisk grunnlag og erfaring!

 

Hull til blandebatteri – ikke gjør det til et problem!

Det å lage hull til blandebatteri, oppløft eller såpedispenser i en Corian®-plate er ingen «hokus pokus». Du har to valg – enten gjør vi det på fabrikken, eller så tar snekker eller rørlegger hånd om det på stedet. Hvis Corinor skal gjøre dette på fabrikken, ønsker vi det presisert allerede på tilbudsstadiet, og vi må ha diameter og angivelse av plassering/sentermål. Skal hullet lages ute hos kunde, så anbefaler vi å se videoen som ligger på vår nettside (på landingssiden), www.corinor.no . Vanskeligere er det ikke! Lykke til!

 

Unngå feil og misforståelser – bruk vår tilbuds- og ordreskjema

Vårt skjema sikrer entydighet og bidrar til kvalitetssikring av både pris og leveranse. Derfor vil vi at alle som sender oss tilbud og ordre skal bruke dette. Det er intuitivt og enkelt å bruke og fanger opp det vi er ute etter. Du finner det ved å trykke øverst i høyre hjørne («For forhandler») på vår nettside. Tips gjerne din kollega også. Passordet får du ved å kontakte oss.

 

Er alle dine kollegaer meldt på vårt nyhetsbrev?

I forbindelse med nye personvernregler (GDPR) før sommeren har de fleste adresselister, som forventet, blitt barbert. Trolig sitter vi igjen med de som er interessert og som har interesse av å følge med, med andre ord bedre kvalitet. Corinor sitt nyhetsbrev kommer 10-12 ganger i året og inneholder relevant informasjon, ideer og tips til deg som jobber i det beskrivende ledd (arkitekt, interiørarkitekt, designer) eller hos en kjøkken- eller baderomsforhandler. Våre faste prosjektkunder, samarbeidspartnere og interiørinteresserte privatpersoner vil også kunne få noen interessante assosiasjoner. Vi ville derfor sette stor pris på om du kunne tipse dine kollegaer og eventuelle andre om å melde seg på. Påmelding skjer nederst på landingssiden til www.corinor.no

 

Hilsen fra Knut Marius og øvrige Corianere på Bøverbru, Toten