NYHETSBREV SOMMEREN 2018

CORINOR TAR EN LITEN PUST I BAKKEN

Første halvår er unnagjort. Vi er i rute og tilfreds med situasjonen. Nederste linje gir alltid den endelige dommen, men det er den jevne strømmen med positive tilbakemeldinger fra så mange ulike kunder som virkelig fyrer opp under den daglige motivasjonen. Men også utfordringene med å jobbe med utvikling og forbedringer gjør jobben vår interessant, særlig når vi føler at vi har grep på lur som vi mener kan være viktige for at vi kan utvikle oss videre til en enda bedre leverandør. I dette nyhetsbrevet finner du et par innlegg om videreutvikling, både når det gjelder kompetanse og maskiner.

Men akkurat nå nærmer det seg ferie også for oss i Corinor, og vi informerer herved om at det vil være helt stengt i uke 29 og 30. Vår post-mail vil være betjent, men responsen vil kunne ta noe mer tid enn hva som er vanlig. Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig GOD SOMMER!

Hilsen fra Knut Marius og alle Corianere på Bøverbru

 

KJENNER DU VÅRT SORTIMENT AV Corian®-SERVANTER?

Det vanlige «her på berget» er innliming av kum i en Corian®-plate. Det gjør vi til både private og til mange hoteller og andre virksomheter hvor det er krav til både en viss stil, hygiene og varighet. Som bildet viser går det også an å ha en lekker frittstående servant (her Corian® Deep Cloud). Se hvilke muligheter som finnes av standard servanter her.

 

FÅ MED KOLLEGAER PÅ NYHETSBREV

I forbindelse med ny personvernlov har vi sendt ut informasjon og anmodning om fortsatt «abonnering» på vårt nyhetsbrev. Selv med en purring ser vi at det er mange som har vært med tidligere som ennå ikke har meldt seg. Det er selvsagt helt frivillig, men vi understreker at Corinor sine nyhetsbrev kun kommer 10-12 årlig og at det inneholder relevant informasjon og inspirasjon, ikke minst for både kjøkkenkonsulenter, arkitekter, interiørarkitekter og designere. Derfor, tips kollegaen din og be om påmelding ved å scrolle seg helt ned på første siden på www.corinor.no . I første omgang kan du jo videresende dette, så gir det kanskje appetitt?

 

STOLTE OVER NY INVESTERING

Verden går videre, og skal du være med må du henge på. Som et ledd i videre industrialisering har vi nå investert i en ny, automatisk pakkemaskin. Den står som siste leddet i heltreproduksjonen, det vil si at platene først får maskinelt påført toppstrøket med OSMO-hardvoksolje, går så gjennom en UV-ovn, kommer ut ferdig tørket og fortsetter så rett inn i pakkemaskinen. Nyinvesteringen brukes også på mange Corian®-ordre. Så langt er vi meget godt fornøyd.

 

KOMPETANSE, KOMPETANSE, KOMPETANSE

Vi har hatt gleden av å ha vår dyktige operatør, Radek, hos oss i 6 år og nå kan vi føye til enda en med svennebrev. 25. juni bestod han svenneprøven i trevare- og bygginnredningsfaget, et bevis på at han kan sine saker. I tillegg til å beherske mer utfordrende Corian®- prosjekter er han også kommet langt i betjeningen av en av våre tre CNC-freser. Vi gratulerer!

 

KORTFILMFESTIVALEN VALGTE PREMIER I CORIAN

 

Kortfilmfestivalen arrangeres i Grimstad og er en møteplass for unge og etablerte, norske og utenlandske. Det synlige beviset vinnerne får med seg er laget i massiv, høyglanspolert Corian® av Corinor. Vi har levert de tre siste årene. La denne elegante kuben være et eksempel på at vi leverer både små og store ordre. Skal du snart premiere noe eller noen? Corian® gir muligheter – det er bare å slå på tråden!

 

HVEM BLE EUROPAMESTER I KOKKEKUNST I ÅR?

Skulle du få dette spørsmålet i en quiz i sommer, så har vi svaret til deg. Mesterkokken er norsk og heter Christian André Pettersen, og Corinor har hatt gleden av å levere diverse småting i Corian® som han brukte i konkurransen. Vi gratulerer!