NYHETSBREV 13.6. 2018

NYHETSBREV JUNI 2018

Relasjoner

Når du treffer på personer som ikke ser skogen for bare trær, og som blåser opp bagateller til katastrofe, ja da passer uttrykket «ikke rart det blir krig her i verden». Vi har vel alle møtt slike, i en eller annen sammenheng? Gjør vi ingenting, risikerer vi ikke å gjøre feil, men vi kommer heller ikke langt av gårde. Til og med vi i Corinor gjør feil (!!!), men da er det så mye hyggeligere om vi kan senke garden, roe oss ned og finne løsninger fort. Relasjoner og tillit er nøkkelord. Kjenner vi hverandre og har tillit til hverandre så ordner det seg. Interiørtema og Corinor har hatt en relasjon siden 1984.

Litt spesiell design

Etter å ha solgt TVIS kjøkken en periode fant Tone og Torild ut at de skulle slå seg sammen og starte egen butikk. Fra 1984 har det dreid seg om Interiørtema og salg av Unoform kjøkken – et kjøkken med en stil som på den tiden i stor grad appellerte til arkitekter og reklamefolk. Etter hvert har den fått sine kopier og blitt litt mer allemannseie, men Interiørtema sin standing hersker det neppe tvil om. Regnskapstallene lyver heller ikke!

Morten ga seg ikke

For oss i Corinor er det en svært hyggelig gjeng å samarbeide med, noe vi har gjort helt siden 1984, da også Corinor ble etablert. «Vi var veldig på naturmaterialer de første årene, og det tok litt tid for oss å akseptere Corian® som et alternativ», sier Tone. «Men Morten ga seg ikke, og på et eller annet tidspunkt sprakk steinen. Nå kan vi se tilbake på mange år med Corian® og et betydelig antall ordre, og trives godt i lag med Corinor». Nærheten til fabrikken og evnen til å snu seg fort rundt trekkes fram som viktige faktorer. Etter hvert har det også blitt en del treordre også.

Forskjell på kjøkkenbutikk i 1984 og 2018?

Over 30 år har gått siden starten, og samfunnsutviklingen disse årene har vært enorm. Tone trekker fram to ting hun føler er annerledes nå sammenliknet med de første årene, og begge relateres til informasjonssamfunnet. Selv om omsetningsutviklingen bare har fortsatt, er det noe færre besøk i butikken, og de som kommer er bedre informert. «De sitter hjemme og orienterer seg på nettet, og kommer mer forberedt til oss», sier Tone. Men kundene er fremdeles kravstore. «Det både lever vi av og godt med».

Relasjoner

Hvordan er det så å være så tett på hverandre i så mange år? Tone og Torild har funnet en arbeidsform som fungerer og evnet å tiltrekke seg stabile medarbeidere gjennom årene. At de også har holdt ut så lenge med Corinor er vel et tegn på tillit og et samarbeid som fungerer – også når ting ikke går helt på skinner. Heldigvis er det unntaket og ikke regelen, men når det dukker opp evner vi å snakke fornuftig sammen. Vi ser fram til å bygge relasjonen videre i årene framover!

Et kvalitetsstempel som kommer kunden til gode

Basert på kompetanse og kvalitet over tid har varemerkeeier Du Pont valgt ut noen Corian-produsenter i et Quality Network. Det forplikter oss og kommer våre kunder og sluttbruker til gode. Etter en konkurs hos en ikke-partner har vi fått mange henvendelser fra fortvilte kunder, både fra noen som har hatt behov for reparasjoner og noen som har betalt, men ikke fått leveransen. Utfordringen med den første gruppen er at vi ikke kan være sikre på at det virkelig er Corian som er levert, og derfor tør ikke vi, normalt, å gå løs på reparasjonen.

 

Hva sier du om vedlikehold av treplater til kunden din?

Vedlikehold av en heltre benkeplate er verken noe hokus pokus eller en stor tidstyv. OSMO hardvoksolje holder lenger enn mange andre alternativer, og i denne brosjyren finner du våre råd. Bestilling av både linolje og OSMO hardvoksolje kan gjøres hos oss.

 

Vi fortsetter å nyte livet utendørs

Vi satser på fortsatt mye sol i hele landet, og mye uteaktiviteter og frisk luft. Husk at Corian egner seg veldig godt utendørs også, til både skilt, bord og kledning – og mye, mye mer.

 

Fremdeles mulig med leveranse før ferien

Det er full fres fram mot sommeren, men fremdeles noen smutthull i produksjonsplanen – hvis du er rask! Siste produksjonsuke før ferien er uke 28. Vi holder stengt i uke 29 og 30.