INFOBREV MAI 2018

INFORBREV MAI 2018

GDPR er vårens heteste forkortelse

Først av alt, påskequizen i forrige infobrev: Dessverre ingen riktige svar, så Flax-loddene går inn i ny pott.

GDPR, eller nye personvernregler, oppleves neppe som vårens vakreste eventyr. Likevel, om dette kan virke vel byråkratisk, mener jeg også dette er noe som kommer oss som driver seriøst til gode. All dokumentasjonskrav knyttet til prosjekter og HMS kan også vekke irritasjon, men dette bruker vi ikke en kalori på å irritere oss over. I arbeidet med å skille de seriøse fra de useriøse, må vi hilse slike tiltak velkommen. På sikt sitter vi igjen som vinnere. Når det gjelder GDPR ser det i skrivende stund ut til at det blir noe utsatt i forhold til opprinnelig skjema (25. mai). Men uansett kommer det en mail fra Corinor med spørsmål om dere fremdeles skal ligge inne med navn og email-adresse for fortsatt å få dette infobrevet fra oss. Jeg ber dere svare positivt på dette, da et slikt infobrev er en viktig kanal for å formidle både informasjon mange av dere trenger i det daglige (prisoppdateringer, nyheter, produktteknisk info osv.) og andre innslag som kan gi spennende inspirasjon og gi grunnlag for kreativitet. Sørg gjerne for at kollegaer også melder seg på vår landingsside.

 Kvalitetssikring – a never ending story

Vi minner om vårt nye, webbaserte skjema for tilbud og ordre. Ved å bruke dette unngår vi dumme og kostbare misforståelser, og legger til rette for en riktig prising og en god leveranse. Du finner skjemaet her. Kontakt oss for passord dersom du ikke husker dette.

Her finner du vår nye prisliste – last ned

Ny prisliste pr. 9.4. ligger nå på våre nettsider, ref. informasjon gitt i vårt infobrev 28. februar. Om du ikke husker det, så kontakt oss for passord. Winner er også oppdatert.

Kremen av heltre!

Helstav – det lekreste innen heltre. Sjekk bildet, det utstråler eleganse og ro! Benkeplate til kjøkkenet? Eller et spesialtegnet bord? Se i vår prisliste på side 19 hvilke tresorter vi tilbyr i helstav. I forhold til fingerskjøtte plater er helstav bestillingsvare (bortsett fra vanlig eik), og du må derfor regne med noe lenger leveringstid.

Gi oss en designutfordring!

 

Vi sier gjerne at vi hopper når dere sier hopp. Vi mener det og vi har bevist at vi klarer det! Corinor har nå gledelig mye på gang, så det er ikke noe i veien med volumet. Men vi savner noen kreative oppdrag! Hvor er du som har et spennende oppdrag som vi kan bidra til å realisere? Vet du hva kvervel er? Ikke det, nei. Ikke heller vi før Cathrine Kullberg utfordret oss til å lage noe som i dag pryder veggene på det nye helsehuset på Fagernes. Ifølge Wikipedia er definisjonen på kvervel følgende: «Ein virvel eller kvervel er ei roterande, ofte turbulent, væskerørsle. Alle spiralrørsler med lukka straumlinjer er virvelstraumar. Rørsla til ei væske som virvlar raskt rundt eit senter vert kalla ein virvel. Hastigheita og rotasjonsfarten til væska er størst nær senteret og minkar gradvis bort frå senteret». PÅ GODT NORSK ER KVERVEL EN VIRVEL.

 

Hilsen fra Knut Marius og alle andre Corianere