Nyhetsbrev påsken 2018

God påske!

Corinor holder stengt i påskeuka. Om det er noe du lurer på så send oss en mail. Tilbakemelding får du så snart vi er tilbake etter ferien. Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en god påskeferie.

Mvh Knut Marius Karlsen og øvrige corianere

Derfor anbefaler vi underlimt vask i treplater

De aller fleste som kjøper en benkeplate skal ha en kum. Da er det to alternativer, enten legge kummen rett ned i utfrest hull, eller underlime. Med en underlimt kum får du ingen kanter oppå benkeplaten, og det ser veldig delikat ut. Ikke vær skeptisk i forhold til rengjøring og sprekker. Ja, treverk lever, men vi oljer selvfølgelig og freser på en måte som gjør at det aldri «står» vann på kanten, men renner bort. Vi hadde ikke gjort dette daglig i over 20 år om dette hadde vært et problem! Hvorfor vi ikke planlimer? Det forteller vi deg i neste nyhetsbrev fra Corinor.

Møt Corinors «treskalle»

Corinors gode produkter er laget av et team av dedikerte personer der ingen er viktigere enn andre. Noen er tilretteleggere for en god prosess, mens andre kjører produksjonsprosessen og sørger for at den lekre treplata får nødvendig behandling og matcher både det kunden vil ha og våre kvalitetskrav. Erik er møbelsnekker og jobbet med heltreproduksjon hos oss i 5 år, før vi trakk han inn administrativt. Han er spisskompetansen vår på tre og flere av dere kjenner han gjennom tilbud, ordre eller faglige innspill og problemløsninger. Lurer du på noe rundt trebehandling eller bearbeiding, så vet du hvem du kontakter! Likeledes, er du interessert i traktorer, ja da har du virkelig en kompis i Erik!

Vi er stolte av Bøverbru sin hoppdronning

Vi kan ikke ta en millimeter av æren for det Maren Lundby har oppnådd, med et velfortjent OL- gull som det desiderte høydepunkt. Men en liten skjerv gjennom noen år har det blitt på denne hardt arbeidende hopperen fra nabolaget. Vi ser fram til muligheten for å høre litt på hennes » reise» så langt – vi har sikkert mye å lære! Lykke til med forberedelsene til ny sesong.

Corinors tre påskenøtter

  1. Hva ønsker vi å fortelle ved å sette våre navneskilt opp ned?
  2. Hvor mange ordentlige traktorer eier vår treekspert, Erik?
  3. Hvor mange Corian-farger tilbyr Corinor?

Svar sendes til post@corinor.no innen 4.4. Oppgi navn og adresse. Vi trekker ut 5 som får tilsendt et velfortjent Flax-lodd og en Smil-sjokolade.