NYHETSBREV 28.2. 2018

SE NYHETSBREVET PÅSKEN 2018 HER

NYHETSBREV FEBRUAR 2018

Har du fått med deg nyeste Corian®-fargene?

Marmorerte flater er i vinden, og nå får du lekre Corian®-alternativer. Se utvalget her. Disse fargene inngår i Corian® sin fargepallett på totalt 100 farger – ensfargede, spettede, marmorerte og gjennomskinnelige. Noen som egner seg som benkeplate på kjøkken og bad og andre steder med litt tøff bruk, andre som vil være elegante dekorfarger. Som Nordens største Corian®-produsent står vi klare til å realisere den lille drømmen du måtte ha, om du er arkitekt eller privatperson.

Ny prisliste pr. 3.4. 2018

Basert på justerte priser fra leverandører finner vi det nødvendig å endre prisene generelt med 2,5%-3.0%. Intern effektivisering, forhandlinger med viktige leverandører og en, for tiden noe roligere valutasituasjon, begrenser økningen. Corian® øker generelt med 2,5%. Aktuelle avvik i forhold til dette er Mixa-kummene som endres fra 0 til 1,5% og el-søyle som øker med 6,0%. På tresiden er den generelle økningen på 3,0%. Avvik fra dette er bambus som går opp 6%. Den til enhver tid gjeldende prislista ligger på våre nettsider, arkfane «For forhandler» øverst til høyre på Corinors landingsside.

Del din drøm eller gi oss en skisse…

Corinor lever av gode, skreddersydde leveranser. Vi sier gjerne at vi hopper når arkitekt, kjøkkenkonsulent eller anne oppdragsgiver ber oss om å hoppe. Bildet viser en liten Corian®-sittebenk til baderommet, med innfrest symbol. Legg også merke til den rammen som er laget for å ha plass til shampo og annet man trenger i forbindelse med en dusj eller et bad. Snakker vi om detaljer, folkens?! Corinor hopper om vi blir bedt om det.

Viktig og fremtidsrettet ansettelse i Corinor

Vi har gleden av å ønske Jan Ivar Bjerregård velkommen som ny Corianer. Offisiell startdato er 1. mars, men han klarte ikke å vente og har allerede hatt sine første tre dager hos oss. Jan Ivar går inn i en nyopprettet stilling som produksjons-/fabrikksjef. Han har over 20 års erfaring fra ledende stillinger på Rapp Bomek på Kapp, der produksjon av skreddersydde branndører var sentralt og veldig relevant i forhold til hva han kommer til i Corinor. Hans faglige bakgrunn, erfaring og kapasitet vil være viktig når det gjelder videreutvikling av Corinors produksjonsvirksomhet på Bøverbru. Det er bare å si tvi-tvi og ønske lykke til med spennende og utfordrende oppgaver framover!

Absolutt ingen tilfeldigheter!

Corinor sin overflatebehandling av heltreplater er ikke overlatt til tilfeldigheter. At valget for fire år siden falt på OSMO hardvoksolje er ingen tilfeldighet. Når du vet at 70-100000 personer daglig tråkker på 44000 kvadratmeter OSMO-behandlet gulv på Gardermoen og at OSMO også har klart å vinne innpass prestisjeprosjekter i hele verden, i Norge blant annet, Operaen, Rikshospitalet og Sykehuset i Vestfold, så må vi vel si at vi er i relativt godt selskap!? Heller ikke selve overflateprosessen er overlatt til tilfeldighetene. Det er mange faktorer som spiller inn for å få en lekker og solid overflate. Bildet viser en glansmåler som vi bruker jevnlig for å få stabil glans og sikre at den er innenfor vår akseptans. Corinor har bygget viktig erfaring over fire år og får veldig gode tilbakemeldinger fra kunder som bekrefter at platene også er enkle å vedlikeholde over tid.