NYHETSBREV BAD

Når renhet, hygiene og skreddersøm teller

Corian® – som benkeplate, som resepsjonsdisk, som talerstol, som kunst, som baderomsservant, som veggkledning, som dekorelement, som… Rekken av bruksområder for dette porefrie, hygieniske og lekre materialet er lang. Dusjkar også. Bildet over viser Corian® Deep Black Quartz fra en nylig hotell-leveranse. Det kunne like gjerne vært fra et privat hjem, og her ligger en mersalgsmulighet for mange av dere på lur.

Skreddersydd masseproduksjon

Corinor sine produkter skal ofte inn på tampen av et prosjekt. Kjøkkenkonsulent, arkitekt eller prosjektleder jobber da ikke med hvilepuls og trenger trygghet og støtte fra de ulike leverandørene. Garanti for at alt alltid går på skinner kan vi ikke gi, men vi kan garantere at leveranser av Corian® til små, mellomstore og store prosjekter gjennom snart 34 år kommer våre kunder til gode. Ikke minst gjelder det å takle uventede logistiske utfordringer. Som Nordens største Corian®-produsent bygger vi læring ukentlig.

Lengde ingen hindring

Mange steder (bl.a. restauranter, kulturhus og flyplasser) kan det tidvis være press på toalettfasilitetene. Da kan det være greit at servantene står på rekke og rad. Med Corian® er lengden ingen begrensning, det blir sømløst så langt du måtte ønske. Blant 100 Corian® farger finner du noe som passer, uansett om du velger forskjellig eller samme farge på plate og servant.