NYHETSBREV SOMMEREN 2017

Sommerstengt i uke 30 og 31

Vi legger bak oss et veldig positivt første halvår. Forventningene våre til 2017 var store, og så langt har vi mer enn innfridd. Markedet ser ut til å være bra, og vi Corianere kan være stolte av den innsats som er lagt ned for å skape gode kundeopplevelser.

Jeg mener de tiltak som er iverksatt for å få en korrigering av prisnivået i boligmarkedet, særlig i Oslo-området, stort sett er fornuftig. Imidlertid er konsekvensen av dette for vår bransje litt usikker, og utgjør en forskjell mellom første og andre halvår. Selv om ikke treet vokser inn i himmelen, så bør det være nok «mat» i markedet en tid fremover – for de som jobber seriøst og utnytter mulighetene.

Vi produserer et par uker til, så er det lading av batteriene i uke 30 og 31, slik som vi informerte om i nyhetsbrev i slutten av mai. Mandag 7. august er det bare å slå på tråden igjen. Vi ønsker alle våre kunder og øvrige forbindelser en fortsatt god sommer!

 

Naturen inn på kjøkkenet

Foreløpig ser vi ikke at gamle, gode furumøbler er på vei tilbake, men at interessen for tre er økende er det ikke tvil om. Også den yngre generasjonen har nå øynene åpne for dette materialet. Vi har fått skikkelig fart på vårt overflateanlegg (toppstrøk med OSMO hardvoksolje), og dette har bidratt sterkt til at vi har kunnet levere betydelige flere heltreplater i første halvår i år enn i tilsvarende periode i fjor. Når du ser bilder fra virkeligheten, slik som over, så må vel det smitte? Flere fine bilder kan du se på våe inspirasjonssider.

 

Skreddersydde løsninger til baderom

Corinor leverer mye innlimte servanter i Corian®-plater (se mer på våre inspirasjonssider) til både hoteller og til andre «offentlige» bygg. Renovering av 100-150 skreddersydde baderom på et hotell kan være utfordrende logistisk, men er noe vi har lang erfaring i og håndterer greit. Også i private hjem er det stor aktivitet på baderomsfronten (bildet viser Refresh 7410), og utvalget Corian®-servanter er stort (se mer). Vi leverer selvsagt gjennom våre mange og gode forhandlere, dersom det ikke dreier seg om mer omfattende «engineering». Noen «tar den helt ut» og skal ha hele badet dekket av Corian® (bilder kommer i løpet av høsten). Det meste er mulig med Corian®, så spør oss gjerne om både dusjløsninger og badekar.