Vi søker MØBELSNEKKER

Kategorier

Vi er i fint driv og trenger en ny, dyktig medarbeider. Derfor søker vi nå etter en

selvstendig og talentfull MØBELSNEKKER

Til vår produksjon av ulike Corian®- og heltreprodukter ønsker vi deg som er ivrig og nøyaktig og har de rette holdningene. Videre vil vi at du er løsningsorientert, utstyrt med godt humør og har forståelse for at det er kundene vi lever av. Faglig setter vi pris på om du har god tegningsforståelse. Har du annen relevant erfaring og spennende arbeider å vise til så kan det kompensere for manglende formell utdanning.

Vi tilbyr moderne utstyr og et variert arbeid i et uformelt arbeidsmiljø.

Kort søknad og CV sendes til knut.marius@corinor.no innen 19. juni 2017. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon tar du kontakt med daglig leder Knut Marius Karlsen på 91158113. Tiltredelse etter nærmere avtale.