NYHETSBREV 23. MAI

Tallene som gir tellende resultater!

Tallrekka er: 14, 2, 3, 2, 2, 3, 1, 1 og noen jokere. Nei, det er ingen Lotto-rekke – bak tallene skjuler det seg elementer avgjørende for gode sluttresultater, henholdsvis: Dedikerte operatører, lærlinger, stor varmeovn, datastyrte freser, store pussmaskiner, kraftige løftekraner, vacuumløftere, stor UV-ovn. Jokere? Våre dyktige selgere og øvrig støttepersonell. Med andre ord: Kombinasjonen godt håndverk, moderne maskiner og utstyr og tett oppfølging. Vi går en spennende fremtid i møte, med videre utvikling av både ansatte og prosesser, som svar på den utviklingen vi ser i markedet og de krav som stilles fra alle våre partnere.

Mørkt i den lyse årstiden?

Det er tydelig at svarte kjøkken er populært. Flere kunder har etterspurt svarte benkeplater som matcher frontene. Selvfølgelig hopper vi når noen ber oss hoppe. Vi har nå funnet en OSMO-farge som vi legger på vanlig eik. Denne er delikat og akseptert av alle som har fått prøven. Bildet viser en øy med denne fargen. Flere bilder finner du her.

Hyggelig velkomst til paragrafer og tvisteløsninger

Vi har nylig levert denne til Kvale Advokatkontor i Oslo. Advokatkontorer, finansinstitusjoner, banker, IT-selskap, helseforetak osv., osv. – alle setter pris på å få levert resepsjonsdisker i Corian® levert fra Corinor. Prosessen fram til et ferdig produkt er viktig. Førsteinntrykket er viktig. Vår lange erfaring er en viktig forutsetning for å oppfylle begge deler.

125 skreddersydde servanter til Thon Hotel Vika Atrium

Vi har levert 135 skreddersydde servanter til Thon Hotel Vika Atrium. Leveringsevne og forståelse for logistikk og fremdrift er suksessfaktorer og trolig en av årsakene til at vi gjennom mange år har blitt valgt og fortsatt blir valgt til slike prosjekter. Ta kontakt – vi plusser gjerne på flere referanser enn disse!

Sommerferien nærmer seg

Sammenliknet med tidligere skyver vi ferien fram en uke. Corinor holder helt stengt i uke 30 og 31. Som informert om tidligere tetter det seg til, og det er avgjørende at ordrene, særlig Corian®, kommer ganske umiddelbart om det skal være håp om å få det levert og montert før vi stenger.