NYHETSBREV MAI 2017

DESIGNVASK «LIMITED EDITION» – KUN 8 STK., FØRST TIL MØLLA

Denne lekre, spesialdesignede vasken tilbys til symbolsk pris. Etter å ha levert drikkefontener til nye Garderoben har vi 8 stk. igjen, og som bildet viser egner denne seg også glimrende som vask på et lite gjestetoalett. Det er først til mølla. Ta derfor umiddelbart kontakt med Felix Schliecker på felix@corinor.no . Prisen for vasken ferdig innlimt er kr. 4000 + mva og eventuell frakt. I tillegg kommer Corian®-platen. Kr. 250 pr. vask går til barneavdelingen på Rikshospitalet.

Vårens leveringssituasjon – status pr uke 19

Trykket er fremdeles høyt. Siden sist har vi fått tak i nok en dyktig møbelsnekker. For heltre er situasjonen å betrakte som normal, for Corian® er første mulige produksjonsuke uke 25. Vi anmoder på det sterkeste om å komme med ordrene umiddelbart etter at dere har de «i boks».

Tenker du bare firkantet? Det går an å tenke alternativt!

Et vesentlig argument for Corian® er muligheten for å forme. Dette har Corinor både kompetanse og utstyr til. Disse «bølgevaskene» er nylig levert og bør være en inspirasjon til dere kreative. Vil du se andre spesielle ting vi har fått mulighet til å lage kan du klikke her.

Norwegian Lifestyle

Kjerneask – en uslipt diamant?

På tresiden dreier mye seg om eik. Andre tresorter kommer fort i skyggen eller glemmes. Kjerneask ser ut til å øke i popularitet, og det er kanskje ikke så rart når du ser dette og øvrige bilder hvor kjerneask er brukt som både benkeplate, øyplate og veggplate.

FAGUTDANNING er på politikernes lepper for tiden – heldigvis!

En av våre flotte TAF-lærlinger, Eivind, nærmer seg avslutningen på fire års læretid. I forrige uke fikk han fagbrevet sitt, etter godkjenning av lærenemda. Han presenterte en Corian-plate med både hulkil, hull til el-søyle, vannrillefelt og nedfrest hull for koketopp. Det ble velfortjent kake til både hovedperson og øvrige Corianere!