CORINOR ER PÅ JAKT ETTER TALENTFULL OG ENERGISK MØBELSNEKKER

Corinor AS er Nordens største leverandør av skreddersydd innredning i komposittmaterialet Corian®. I tillegg har vi en betydelig produksjon av skreddersydde benkeplater i heltre og bambus. All vår produksjon er ordrebasert og skreddersøm. Vi er 28 ansatte og to TAF-lærlinger som bidrar til å skape fornøyde kunder ut fra fabrikken på Bøverbru, 2 mil sør for Gjøvik og 10 mil nord for Oslo. Ytterligere informasjon finner du på disse nettsidene.

Markedet er bra og interessen for Corinor som leverandør er svært stor, noe vi selvsagt er stolte over. For å ivareta alle våre kunder søker vi derfor nå etter ny, dyktig og energisk medarbeider.

Til vår produksjon av ulike Corian®- og heltreprodukter ønsker vi deg som er ivrig og nøyaktig og har de rette holdningene. Videre vil vi at du er løsningsorientert, utstyrt med godt humør og energi og har forståelse for at det er kundene vi lever av. Faglig setter vi pris på om du har god tegningsforståelse. Har du annen relevant erfaring og spennende arbeider å vise til så kan det kompensere for manglende formell utdanning. Starttidspunkt etter avtale.

Vi tilbyr moderne utstyr og et variert arbeid i et uformelt arbeidsmiljø. Mer info får du ved å Knut Marius Karlsen (knut.marius@corinor.no, 91158113). Kortfattet søknad og CV sendes på mail til Knut Marius Karlsen snarest.