NYHETSBREV PÅSKEN 2017

Fremtidstroen – noe å tro på?

Kan vi måle temperaturen på markedet ved å se inn i vår ordremasse og den innsatsen våre ansatte legger ned for tiden? Selvfølgelig gir den et øyeblikksbilde av markedet og, i ren beskjedenhet, kanskje sier den noe om oss som leverandør? Alle de signaler jeg snapper opp for tiden peker i positiv retning. Makroøkonomene melder om stigende fremtidstro, vekst både i år og neste år, ledigheten på vei ned og en boligbygging som er på et historisk veldig høyt nivå. Riktignok er nedturen i oljesektoren kanskje ikke helt over og innstrammingstiltak på lån vil kunne gjøre noe med boligmarkedet. Hvor lenge vil denne positive utviklingen vare for oss som er tilknyttet bolig- og byggebransjen? Nå er det påske og da bruker vi ikke tid på å tenke på at ingen trær vokser….. La oss nyte og utnytte dette så lenge vi kan, gjøre vårt beste (selvfølgelig bedre enn konkurrentene!) og sørge for å ha handlingsrom i roligere tider. Ha en riktig god påske!

 

Corinors prisliste – mer enn bare priser

Vi informerte om ny prisliste i forrige nyhetsbrev. Forhandlere kan gå inn på den ved å klikke her (link). I tillegg til priser vil du blant annet finne oppdatert oversikt over alle Corian®-fargene, hvordan hulkiler er priset, hvilke avstander vi anbefaler fra kum til vegg eller front, hvilke forkantprofiler vi tilbyr og våre salgs-, leverings- og monteringsbetingelser.

 

Laaang eikeplate

6 (seks) meter LAAANG heltreplate i eik klargjøres her for et laaangt kjøkken. Her er ingen skjøter, og vi har klargjort for underliming av kum. Standard lengde er 5 meter, men inntil 6 ½ kan spesialbestilles, men da må du påregne lenger leveringstid. Nordmenn er glade i eik, men også valnøtt og bambus er populært.

 

Corian®-servanter til 250 hotellrom hittil i år

Corinor har en lang historikk og mange referanser når det gjelder levering av servanter og servantrenner til «det offentlige rom» – ikke minst der det er stor trafikk og til tider tøff bruk. Vi snakker om hoteller, offshore, flyplasser, kulturhus osv., osv. Bare så langt i år har vi levert skreddersydde Corian®-servanter til rundt 250 hotellrom. Kombinasjonen av Corian® sine egenskaper, vår erfaring og kompetanse gjør at det neppe stopper på 250 i år. Det er bare å ta kontakt (link)!

 

Leveringstid og Corinors «åpningstider» i påskeuka

Den etterspørselen vi opplever har gjort at vi, for første gang på lenge, har bra produksjonskapasitet i påskeuka. Kontoret vil også være bemannet mandag, tirsdag og onsdag. Vi leverer nå i stort tempo fra sør til nord, og øst til vest og må informere om at vi for Corian® er fullbooket ut uke 18. Tidligste produksjonsstart er i uke 19, med mulig levering i uke 20.