NYHETSBREV FEBRUAR 2017

Optimisme og tips

The sky is the limit?

Vokser treet inn i himmelen? Nei, heller ikke denne gangen gjør det nok det, men året 2017 byr definitivt på muligheter. Veksten i byggebransjen var solid i fjor, og det ble igangsatt nesten 37000 boliger. Det er det høyeste tallet på 40 år, og prognosemakerne ser for seg et enda høyere nivå i år. Enhver leilighet skal ha et kjøkken (og bad!), og et kjøkken (og kanskje bad?) skal ha en benkeplate…, gjerne fra Corinor! Vi posisjonerer oss i flere ledd for å kunne henge med. Toget som går nå skal vi være med på, og da må alle leddene (se om montering under) i vår kjede være smurt godt. Vi gikk inn i 2017 med et enda bedre kundegrunnlag enn tidligere, og vi opplever allerede tidlig på året generelt svært høy aktivitet. Vi ser fram til tett kontakt framover med alle våre forhandlerkunder og spennende innspill og utfordringer fra arkitekter og interiørarkitekter.

Ny prisliste fra 1. mars 2017

Vi viser til varslet prisendring i nyhetsbrevet sendt ut 22. desember. Nye priser gjelder fra 1. mars, og ny prisliste ligger tilgjengelig på nettsiden vår.

TIPS 1: Corian®-plate med svevekant

Dette er et godt alternativ til 12mm plater. Visuelt blir det som en 12mm plate, men platen blir betydelig stivere. Bildet er av en dummy. Ta kontakt om det er noe du lurer på.

 

TIPS 2: Corian®-plate med flyvinge

Flyvingen gir et massivt og lekkert uttrykk – om det er en større bordplate eller en kjøkkenøy. Bildet er tatt under produksjon og er her ikke ferdiggjort. Ta kontakt om det er noe du lurer på.

Monterings-/vedlikeholdsbrosjyre på tre språk

Montering er en siste viktig og avgjørende brikke for et godt sluttresultat. Heltre lever og det skal ikke herske tvil om hvordan disse skal monteres eller skrus fast for at vi skal unngå unødvendige reklamasjoner. Da det er mange ikke-norskspråklige som monterer tilbyr vi nå denne lille brosjyren på norsk, engelsk og polsk. Brosjyren vedlegges alle våre heltreordre.