NYHETSBREV JULEN 2016

NYHETSBREV JULEN 2016

God jul og godt nytt år fra alle i Corinor

Vi benytter anledningen til å takke alle kunder, samarbeidspartnere og øvrige som er i kontakt med oss for det vi har fått til sammen i 2016. Corinor har både styrket gamle, gode bånd ytterligere og fått tilsig av nye, spennende kunder. Vi går inn i et nytt år med en enda bredere kundebase, og det er en tillitserklæring at mye «new business» er kommet etter initiativ fra kundene selv. Vi skal jobbe videre med det vi er gode på, ordne opp i ting vi kan bli bedre på og sørge for tiltak som gjør at vi hele tiden har en totalpakke som gjør oss konkurransedyktig. Vi er stolte av å bidra med industriarbeidsplasser i Norge, og vi skal tilpasse og utvikle oss, både teknisk og markedsmessig, gjerne i konstruktivt samspill med våre kunder og partnere. Utviklingen går fort, og jeg tror det er avgjørende med en god samhandling, åpne linjer og erfaringsutveksling, i stedet for solo-kjøring, for å lykkes. På vegne av alle «Corianere» sender jeg ønsker om en god jul og godt nytt år. Knut Marius Karlsen, daglig leder.

Billedkonkurranse – vinner av I-pad er trukket!

Vi er fremdeles VELDIG på jakt etter flotte interiørbilder der Corian eller heltre fra oss er en del av bildet. Etter konkurransestart i sommer er det flere som og sendt inn, og vi sender en stor takk til aller dere! Navnene på de siste som får FLAX-lodd i år finner du under. Blant alle som har sendt inn har vi trukket ut en som får en I-pad mini. Hvem det er finner du på samme sted. GRATULERER!

FLAX-LODD FOR SISTE PERIODE GÅR TIL: Hanne Førland (HTH Haugesund) og Roger Jensen (Bodø Interiør)

IPAD MINI VINNER ER: Margaret Nordsveen (Nye Kjøkkenhuset Hamar)

Både lodd og Ipad sendes tidlig på nyåret.

Prisjustering

Corinor justerer prisene fra 20.2. 2017, hovedsakelig som et resultat av økninger fra underleverandører og lønnsoppgjør. Slik det ser ut nå blir det en økning på 2-6%, med en snitt på 3,5-4%.