NYHETSBREV OKTOBER

Kle fasaden med Corian®!

Corian® er et anvendelig produkt som kan brukes til mer enn en lekker benkeplate på kjøkkenet eller badet. Også utendørs! Corinor har flere eksempler på leveranser av Corian® til utendørs bruk, men mangler et signalbygg med fasade i Corian®, slik som det finnes mange av utenlands. Dette har vi lyst til å gjøre noe med, og i den anledning inviterer varemerkeeier DU PONT til et lite seminar. Vi ønsker å bevisstgjøre arkitekter, eiendomsutviklere, entreprenører og andre på hvilke spennende muligheter som finnes.

MELD DEG PÅ I DAG, SENEST 11. NOVEMBER, TIL christine.rohmer@dupont.com eller ring 92485770.
fasadeseminar-dupont

Våre lekre heltreplater

Treets opprinnelsesland, limtype, harmonisk sammensetting av lamellene – dette er noen av faktorene som er avgjørende for en førsteklasses heltreplate. Corinor går ikke på akkord med kvaliteten og kjøper kun beste kvalitet. Måten stavene er satt sammen på er avgjørende for uttrykket. Det mest vanlige er «fingerskjøtte» plater, men vi tilbyr også helstav, slik som bildet. Dette fremstår for mange ekstra eksklusivt.
Maks lengde varierer mellom de ulike treslagene. Eik, den mest populære tresorten, har en makslengde på 3900mm. Denne er lagerført. Men eik helstav kan også leveres lengre, ta i så fall kontakt med oss. Det samme gjelder om du er ute etter helstav i andre tresorter. Sjekk med oss først.
eik-helstav
Bildet viser eik helstav.

Hva skjuler boksen?

Denne boksen vedlegger vi alle heltreplater som er overflatebehandlet med OSMO hardvoksolje. Her finner du en oljeboks med toppolje (for vedlikehold), en fargepose (for evt. reparasjon), pussekluter og en brosjyre som informerer om riktig montering og vedlikehold.
osmo-eske
innhold-osmo-eske

Fra Eritrea til Toten!

Vi har gleden av å ha Hibret på arbeidstrening, etter avtale med NAV. Hibret jobbet som møbelsnekker i Eritrea og kom, sammen med kone og 2 barn, som flyktning til Norge i 2013. Han er nå halvveis i sin 3-måneders-periode hos oss. Det er tydelig at han ikke har vært vant til moderne maskiner, og vi setter pris på å få muligheten til å gi han nødvendig trening og innsikt, slik at han etter hvert får et faglig fundament for å fungere i arbeidslivet i Norge.
hibret
hibret-2

FOTOKONKURRANSE – nye vinnere!

Vår fotokonkurranse ruller videre og her kan du se hvem som drar av gårde med Flax-lodd for september og melder seg på i konkurransen om 3 iPad Mini til jul: Eivind Børsheim fra vår gode montørforbindelse, Sæbø i Bergen, Margaret Nordsveen fra Nye Kjøkkenhuset på Hamar, Roger Jensen fra Bodø Interiør og Thy Le fra Drømmekjøkkenet på Lillestrøm. GRATTIS OG TAKK FOR INNSENDTE BILDER! Delta du også – jeg er sikker på at nettopp DU har noen bilder av en lekker leveranse med noen av Corinor sine produkter involvert! Send bildene til knut.marius@corinor.no

bad-bodo
bilde-3
Bildet er innsendt av Roger Jensen, Bodø Interiør, og er fra et bad/vaskerom. Legg merke til Corian-plata som kan legges over vasken. To FLAX-lodd er på vei til Bodø.