NYHETSBREV – GOD START PÅ DAGEN?

Dagen starter på badet, ett av husets viktigste rom. Står du opp med feil bein, så bringer et flott baderom deg umiddelbart i balanse! Lyst og lekkert eller mørkere og mystiske. Valgmulighetene er mange, og Corian® gir deg delikate muligheter. Har du vaskemaskin og tørketrommel på badet så sørg om mulig for at Corian®-plata går over disse elementene. Corian® er porefritt og tåler vann og preger badet på en måte som gir deg en god start på dagen.

VI VIL HA FLERE BILDER AV DERE! DISSE VANT FØRSTE RUNDE.

Har du lyst på muligheten for å vinne et par Flax-lodd og en I-pad mini? Da har du én ting å gjøre – send oss lekre bilder av det du har levert til kunder, og som viser Corian® eller heltre levert av Corinor. Du sender det til knut.marius@corinor.no og vi takker allerede. Vi gratulerer følgende som vant første runde og som får tilsendt to Flax-lodd hver for august: Hanne Førland, Christian Martinsen, Sølvi Marie Fjeldstad og Mette Novak. Disse er nå også «påmeldt» i konkurransen om en I-pad mini som trekkes før jul. I hver av månedene som gjenstår deler vi ut nye Flax-lodd…

CORIAN® BIDRAR TIL HISTORIEFORTELLING

Nytt, lekkert eksempel på anvendeligheten av Corian®. M8 Design ga oss utfordringen og nå preger Corian®-skiltene deler av Maihaugen og historien om Sigrid Undset. Vi har levert skilter både innendørs og utendørs, og det er bare å ta kontakt om du vil ha et stilig skilt som tåler en trøkk og vanskelig kan «herpes».

OLJEKRISE? TA KONTAKT MED OSS!

Er det oljekrise i heimen til noen av dine kunder, eller sagt på en annen måte, er det noen som har heltre-plater som trenger olje? Sørg for at dine kunder tar vare på de flotte benkeplatene og ha noen oljeflasker tilgjengelig. De kan bestilles hos oss. Sluttkunden kan også bestille fra oss, i så fall kommer frakt i tillegg. Send bestillingen din her: knut.marius@corinor.no

GÅTT GLIPP AV VIKTIG INFO I SISTE TO NYHETSBREV?

Krav til tykkelse på Corian®-platen i forhold til bl.a. planlimte koketopper (august)

Vår trådløse ladestasjon integrert i Corian®- eller heltreplaten (juli)

Vår «billed-konkurranse» i vår sommerhilsen (juli)