HYGGELIG TILBAKEMELDING FRA DESIGNER

Vi har nettopp levert oppdrag nummer to til en designer som setter pris på vårt samarbeid. Spennende bilder vil bli lagt ut så snart dette blir offisielt. Vi satte stor pris på at hun sendte følgende tilbakemelding til prosjektleder Trond Erik:

Hei, Terje og resten av laget som har pussa og flikka på xx. De tre skulpturene kom så bra på plass sist uke på xx. De ser skikkelig bra ut, og jeg er stolt av å ha Corinor og dere på laget. Overflatene er helt perfekte, det samme var «sebra-feltene» og innfestingsopplegget. Jeg har arbeidet med Corinor to ganger nå, og har vært fornøyd begge ganger. Det er deilig å vite at dere tar arbeidet seriøst, at dere leverer til tid og er fullt å stole på! Varme hilsener xx

Trond Erik Sivesindtajet2

Prosjektleder Trond Erik har god grunn til å være fornøyd!