SOMMERHILSEN 2016

SOMMERHILSEN JULI 2016

CORINOR ER STENGT I UKE 29 OG 30

Alle Corianere, både administrasjon og produksjon, tar ferie i uke 29 og 30. Mandag 1. august er vi tilbake igjen. Etter et løfterikt halvår med bra ordreinngang på både Corian og heltre og en avslutning på halvåret som lukter svidd, lader vi batteriene og gjør oss klare for høstkjøret. Signalene fra våre kunder er overveiende positive, og det er godt å ta med seg inn i ferien. Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god sommer!

SEND OSS BILDER – VINN I-PAD OG FLAX-LODD

La oss skryte av hverandre og vise flotte leveranser og smarte løsninger – oversiktsbilder og close-ups. Jeg er veldig på jakt etter flere private kjøkkenbilder og vet at både forhandlere og sluttkunder sitter på spennende materiale allerede. Vi legger det ut under «Inspirasjon» på våre nettsider og trekker selvsagt fram våre kunder og samarbeidspartnere, med mindre dere ønsker diskresjon. Vår del av sluttproduktet (benkeplate på kjøkken, baderomsløsning eller annet) må selvsagt være med, og du må være sikker på at det er en Corian- eller heltreplate fra Corinor. Et visst krav til teknisk kvalitet på bildet bør vi også stille. I hver av de siste 5 månedene i år trekker vi ut 5 som får hver får et par Flax-lodd, og samtlige som sender inn blir med i finaletrekningen i desember om tre mini I-pads. Send til meg på knut.marius@corinor.no og merk mailen med «Inspirasjon». På forhånd takk for lekre bilder! Dette bildet har vi fått fra Poggenpohl, Mette Novak:

Poggenpohl Nesøya1

OFTE STILTE SPØRSMÅL (FAQ)

På denne siden har vi tilrettelagt svar på spørsmål vi ofte får knyttet til våre produkter, rutiner osv. Er det noe du savner, noe du synes vi burde ha med? I så fall er vi veldig takknemlig for innspill. Send gjerne en mail med dine ideer til knut.marius@corinor.no

LEKRE CORIAN-SERVANTER TIL BAD

Calm, Relax, Purity, Energy, Serenity, Peace, Refresh. Disse ordene, litt badeskum og svak bakgrunnsmusikk – da har du hvilepulsen og kan virkelig slappe av! Ordene refererer seg til de nye og lekre servant-modellene i Corian. Her er noe for enhver smak og stil; Firkantede, avrundede hjørner, runde og ovale. Corinor sørger for at servanten integreres sømløst i en Corian-plate. Hele sortimentet ser du her.

VI MINNER OM AT…

…Corinor tilbyr integrering av ladestasjon for telefon og tablets i benkeplater i både Corian og heltre. Elegant og praktisk!

…vår populære tresort Pinus Radiata sluttselges i løpet av høsten.

…følgende Corian-farger et tatt ut av sortimentet og kan fjernes fra prøveboksene: Medea, Night Sky Black Quartz, Serpentine Green, Deep Gray, Nocturne, Coffee Bean, Grand Brown, Beryl Blue, Private Grey, Absolute Beige, Noble Ecru. Flere av disse er erstattet med «Deep-farger».

…at du kan finne tidligere nyheter fra Corinor her på nyhetssidene.