«Klart for montering» – hjelp oss

Hva er fellesnevneren for en privatperson som venter spent på benkeplaten til sitt nye kjøkken, prosjektlederen som venter på den nye resepsjonsdisken og frisøren som venter på nye servanter og bord til den ombygde salongen? Sent i prosessen og høy puls! Vi kommer inn og skal foreta nødvendig montering i en avsluttende fase. Champagnen ligger kald og klar i kjøleskapet, alle venter på at vi skal bli ferdige slik at snora kan klippes. DA FOLKENS, hjelp oss med tilrettelegging! Våre salgsbetingelser sier noe om farbar vei og nødvendig tilrettelegging for montering. Dette har så langt vært en «ris-bak-speilet-greie», og vi håper det kan fortsette å være det. Vi har imidlertid nok av bilder som viser hvilket rot og hvilke utfordringer våre montører ofte kommer til. Rent pedagogisk synes vi det er riktig å vise hvordan det skal være, og da er det bare å studere bildet knyttet til denne teksten. På forhånd takk for hjelpen i fortsettelsen!