MØBELSNEKKER – STILLING LEDIG

Corinor er igjen på jakt etter møbelsnekker. Les videre her eller gå inn på finn.no og FINN-kode: 75683980

Corinor AS er Nordens største leverandør av skreddersydd innredning i komposittmaterialet Corian®. I tillegg har vi en betydelig produksjon av skreddersydde benkeplater i heltre og bambus. All vår produksjon er ordrebasert og skreddersøm. Vi er 27 ansatte og to TAF-lærlinger som bidrar til å skape fornøyde kunder ut fra fabrikken på Bøverbru, 2 mil sør for Gjøvik og 10 mil nord for Oslo. Ytterligere informasjon, blant annet mange bilder av flotte leveranser, finner du på www.corinor.no .

Vi er i fint driv og trenger en ny, dyktig medarbeider. Derfor søker vi nå etter en

Selvstendig og talentfull MØBELSNEKKER

Til vår produksjon av ulike Corian®- og heltreprodukter ønsker vi deg som er ivrig og nøyaktig og har de rette holdningene. Videre vil vi at du er løsningsorientert, utstyrt med godt humør og har forståelse for at det er kundene vi lever av. Faglig setter vi pris på om du har god tegningsforståelse. Har du annen relevant erfaring og spennende arbeider å vise til så kan det kompensere for manglende formell utdanning. Starttidspunkt etter avtale.

Vi tilbyr moderne utstyr og et variert arbeid i et uformelt arbeidsmiljø. Mer info får du ved å kontakte John Sivesindtajet ( john@corinor.no , 404 02 950) eller Knut Marius Karlsen (knut.marius@corinor.no, 91158113). Kortfattet søknad og CV sendes på mail til Knut Marius Karlsen snarest.