Nyhetsbrev april 2016

GRATULERER MED NORGES VELS MEDALJE!

En skoletrøtt 16-åring banket på døren hos vår gründer Arnt i april 1986. Nå har Geir 30 års arbeidserfaring hos Corinor, og han har de siste 20 årene traktert en av våre tre CNC-freser. I en tid med mye snakk om frafall i skolen og manglende søking til fagutdanning synes vi det er viktig å gripe muligheten for å markere en slik begivenhet. Den 15. april, på dagen 30 år, fikk han utdelt Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste på Toten Hotell med alle ansatte til stede. Vi opererer i et område med rik industrikultur, så det er ingen selvfølge å beholde gode fagfolk. Vel fortjent, Geir, og lykke til med de neste 30! Stolt hovedperson og stolte kollegaer.

PINUS RADIATA UTGÅR

Vi lanserte Pinus Radiata, New Zealandsk furu, for noen få år siden. Den har rukket å bli et veldig populært alternativ til de mer tradisjonelle tresortene. Dessverre må vi informere om at vi har fått informasjon fra vår leverandør at produsenten på andre siden av kloden ikke lenger skal tilby dette produktet. Det sies at det er den eneste tilbyderen. Dette har vi vært tvilende til og bedt om noen ekstra sjekker. Så langt er det dessverre ikke tegn som tyder på at det dukker opp alternative leverandører. Vi har sikret oss det som var igjen på lager, så derfor er det først til mølla. Ring gjerne på forhånd. Med mindre vi skulle få positive signaler igjen er det, som dere skjønner, ikke aktuelt å tenke på nye utstillinger med Pinus Radiata. Vi beklager, men ber om forståelse for at dette er utenfor vår kontroll. Vi kommer til å savne det – det stilige navnet også!

BAMBUS «butcher block» – tilbud

Vi har noen få plater igjen av vår Bambus Butcher Block som vi ønsker å sluttselge. Ta kontakt med Erik Moen (erik@corinor.no eller 48280004). Han er i det gavmilde hjørnet og gir deg en veldig hyggelig pris.

VILLSVIN BLE TIL SVIN OG CORIAN BLE TIL «CORIAN»

Seriøsitet er en forutsetning for en bærekraftig bedrift. Vi som jobber mot kunder knyttet til boligbygging og bygg/anlegg opplever stadig konkurranse fra tvilsomme aktører. Det er ikke bare i restaurantbransjen det jukses med råvarene. Som Nordens største Corian-produsent får vi en del henvendelser om å ta «oppvasken» etter at noe må repareres og det viser seg at det som var beskrevet som Corian var «Corian». Da er gjerne leverandøren langt unna og telefonen stum. Også når en av våre gode montørkontakter informerer oss om at han, etter å ha kuttet til beinet, la inn et tilbud på en kjøkkenmontering på kr. 25.000, men tapte til en som var på kr. 8.000, så lukter det. Tenk deg om før du tar valget og bidra til å gjøre det vanskelig å være useriøs!