En gründer trapper ned

Etter 30 år i bransjen har Arnt valgt å trappe ned. 1.9. fylte han 67. Ingen broer blir brent, vi skal fremdeles heldigvis få muligheten til å trekke veksler på hans kompetanse og erfaring. Lukten av sagmugg vil nok ligge der, men en fri og uforpliktende rolle gjør at han velfortjent og med god samvittighet kan tilbringe enda mer tid sammen med sin flotte familie, dyrke sine fritidsinteresser og nyte naturen.

Som Corian-pioner har Arnt blitt et begrep i bransjen. «Alle» kjenner Arnt og verdsetter hans lune fremtoning, personlige egenskaper og kompetanse. Corinor har heldigvis hatt litt tid til å forberede hoppet etter Wirkola. Vi har bygd opp kompetanse med tanke på dette, slik at vår servicegrad selvsagt skal bli opprettholdt. Vær heller ikke overrasket om Arnt plutselig dukker opp på et kundebesøk, en måltaking eller en montering! Vi har fått lov til å ringe han hvis det kniper….

Takket være Arnt fremstår Corinor som en ungdommelig 30-åring, en viktig lokal industriarbeidsplass, solid og med godt omdømme blant de mange samarbeidspartnerne vi har. Kos deg nå i en friere rolle! På vegne av alle ansatte, Knut Marius Karlsen, daglig leder.