SALG AV UNIKE DESIGNBORD

Studio Jens Praet og studio Vibeke Skar har i samarbeid med Corinor AS utviklet en ny møbelserie under navnet Arctic Collection. Disse lekre bordene passer inn både i private hjem, i hotell- og restaurantmiljøer og i resepsjonsområder. Inspirasjon er hentet fra Arktis – issmelting og glatte isflater. Materialet er Corian, farge Ice White. Vi legger nå ut 6 demonstrasjonsbord, 2 av hver variant. De ble første gang presentert på den velrenommerte Milano-messen i april 2010, og vakte stor oppmerksomhet. De har vært i designmagasiner verden rundt og er noen av de hotteste nyhetene i øyeblikket! I Milano ble de presentert som en av de 5 mest interessante nyhetene på Dezeen.com, som bringer deg verdens beste design- og arkitekturnyheter! De har også fått flott omtale gjennom dobbeltside i Aftenposten og presentasjon i Dagens Næringslivs magasin, D2.

Nå har du muligheten til å få tak i disse bordene til nesten halv pris!! Men vær rask, det er kun 6 bord til denne prisen!

Bildene kan ses på våre referansesider.

Størrelsen på bordene er i cm (høyde og diameter topp): Lite bord (50/35), medium (40/80), stort (30/90).

Pris inkl. mva er henholdsvis kr. 11.000, 15.000 og 17.000. Frakt kommer i tillegg. Betaling på forskudd, eventuelt faktura pr. 10 dager etter godkjent kredittsøknad. For bestilling eller spørsmål ta kontakt på knut.marius@corinor.no