CORINOR I FRAMMARSJ STYRKER SALGSSIDEN

Corinor er fin utvikling, men vi ser at potensialet er større og at en konstruktiv, løpende dialog med kundene er til gjensidig glede. Derfor har vi gleden av å informere om at vi styrker bemanningen i salg, og at Øistein Dehli blir Key Account Manager for utvalgte kjøkkenforhandlere fra 2. januar 2012. Han kompletterer dermed Morten Amundsen og Erling Sivesind. Januar er en innkjøringsperiode hvor han får nødvendig innføring i administrative rutiner og avslutter monteringsoppdrag som allerede er booket.

Øistein er en utadvendt og blid 30 åring som bor på Jaren sammen med kone og to barn. Mange av våre kunder kjenner han sikkert fra tidligere da han har jobbet i Corinor i over 6 år som fast ansatt montør. Han har svennebrev som møbelsnekker, teknisk fagskole og er Mester. Sammen med monteringserfaringen gir dette han en solid ballast og et godt utgangspunkt for konstruktive diskusjoner og innspill.

I tillegg til aktivt arbeid ute vil Øistein være en ressurs på kontoret i forbindelse med en stadig større tilbuds- og ordremengde.