STOLT AV KJØKKENET DITT? BENKEPLATER FRA CORINOR?

VI HAR LYST PÅ BILDER AV KJØKKENET DITT!

Vi vet at mange er stolte av sitt nye kjøkken. Om det er Crown, Drømmekjøkkenet, HTH, Huseby, Kvalsvik, Kvänum, Lidhults, Marbodal, Mobalpa, Multiform, Norema, Origo, Poggenpohl, Schmidt, SieMatic, Sigdal, Strai, Tibro, Tvis, eller Unoform så er sannsynligheten stor for at benkeplaten i tre eller Corian er fra Corinor. Du er en stolt eier, vi er en stolt leverandør til alle disse flotte forhandlerne – og til syvende og sist til deg! Du vil se at vi på nettsidene våre presenterer bilder av mange av våre leveranser. Men vi skulle gjerne hatt flere kjøkkenbilder! Derfor, vil du dele ditt flotte kjøkken med oss, så hadde vi satt stor pris på å få noen fine bilder av kjøkkenet ditt, gjerne noen bilder med fokus på benkeplaten. Vi legger det selvsagt ut anonymt. Send bildene til post@corinor.no og oppgi navn, kjøkkenmerke og ca. alder på kjøkkenet. På forhånd 1000 takk!