Hva sier kundene?

Hvem har sagt at nordmenn bare klager og kommer med sure og negative leserinnlegg? Det hender selvsagt at også vi i Corinor kommer bort i denslags, men jammen er det både kjøkkenkonsulenter, prosjektledere, arkitekter, interiørarkitekter og ledende ansatte hos våre kunder som er flinke til å gi oss hyggelige tilbakemeldinger. Selvsagt setter vi pris på det og gjør vårt beste for å få rosen fram der den hører hjemme. Under følger et lite utvalg av det vi mottar:

Mail fra privatperson til Felix Schliecker (nov. 2012)

Takk for god hjelp og kjempeservice! 

Mail fra kjøkkenkunde til Øistein Dehli (nov. 2012)

Må bare si at dere er superraske med ordrebekreftelsen….og det gjør vårt arbeide så mye lettere!

Mail til vår Key Account Manager, Øistein Dehli, fra kjøkkenforhandler som har hatt nyåpning (okt. 2012)

Vi er kjempefornøyde med åpningen og veldig stolte av å kunne viser frem så mange flotte produkter. Så nå håper jeg vi klarer å selge i bøtte og spann. Tusen takk for flott innsats, det var veldig positivt å ha deg til stede alle dagene, det setter vi pris på!

Mail til vår postmail-adresse fra en potensiell forhandler (august 2012)

Vi har fått anbefalt dere av en vi har et samarbeid med, og ønsker å kunne tilby både heltreplater og corianplater.

Mail fra privatperson med Corian i Windy-båt (august 2012)

…vil samtidig takke for god kundebehandling og imøtekommenhet. (Felix og Trond Erik)

Mail fra sivilarkitekt (mars 2012)

Det blir jo bare helt nydelig og NN er veldig fornøyd! Supert! Det har vært veldig gøy for meg å jobbe med dere!

Mail fra privatkunde som har fått ny Corian-plate og vask på badet (januar 2012)

Vedlegger noen bilder etter ferdig montering – supert. Tusen takk for vel utført jobb. Er veldig fornøyd med resultatet.

Nok en hyggelig mail – fra en annen prosjektkunde (januar 2012)

Tusen takk igjen for hyggelig samarbeid, Felix.

Hyggelig mail fra prosjektkunde (desember 2011)

Espen ber meg om å overbringe en takk fra oss til gutta som var her i går. De sto på til det bitter end.

Kake fra kjøkkenkonsulent! (November 2011)

Det er ikke hver dag vi blir belønnet med kake for god service! Men i forrige uke fikk vi en stooooor, hjemmelaget sjokoladekake fra en av våre mange, gode, lojale kjøkkenkonsulenter som vi hadde «hjulpet i nøden». Tusen takk for en hyggelig overraskelse – kaka fikk bein å gå på!

Vi er så stolte og fornøyde….(interiørarkitekter november 2011)

…men, ja, NN hadde fest i går med nesten 200 gjester, og både bordet og resepsjonen ser fantastisk ut!!! Vi er så fornøyde og stolte av resultatet, og det er kunden vår også!!!

Vi er så glade for at vi har «funnet» dere… (interiørarkitekter september 2011 – mail)

Vi er så glade for at vi har «funnet» dere og ser at det er mye morsomt og spennende vi kan finne på å lage sammen. Vi har klart å selge inn resepsjonsbenken til NN, i Glacier White, men i vanlig utførelse, ikke i høyglans! (takk og lov!)………. Denne leveransen haster veldig, og de flytter inn i lokalen den xx. Klarer dere dette også?

SÅ fornøyd! (mail september 2011)

Hei! Har nettopp snakket med NN på Lillehammer og hun er SÅ fornøyd med dere – både med produktet, men også masse ros til de som var og leverte/monterte benkeplata. Utrolig hyggelige. Hun ba meg gi dere tilbakemeldinger på det – herved overbragt. Ha en strålende dag. Mvh kjøkkenkonsulent i kjøkkenbutikk på Lillehammer

Vi gjør vårt beste for å besvare henvendelser så raskt som mulig (mail fra privatperson august 2011)

Tusen hjertelig takk! Det var super service :-). Hilsen Kari

Mail fra fortvilet kjøkkenkonsulent (augsut 2011)

Fabelaktig!!! Da redder dere skinnet mitt!

God service (mail til vår montør Øistein fra privatperson, mai 2011)

Til slutt vil vi overbringe en stor takk til dere for spesielt god service i forbindelse med avtale, installering og oppfølging av vår gode benkeplate. Vi er veldig fornøyd med platen og har gjort et riktig valg både med hensyn på type og farge! Fint om du overbringer det til ”sjefen”.

«Utrolig flott» (mail fra interiørarkitekt mai 2011)

Hei Håvard! Tenkte jeg skulle sende en oppmuntrende mail i disse travle tider. Vi monterte benkeplaten og servanten på badet i går og det ble utrolig flott. Vi er veldig fornøyde. Mangler bare armatur og vannlås, men det er like rundt hjørnet.

Fornøyd privatperson (mail mai 2011)

Tusen takk, vi er så fornøyde!!! Kommer aldri til å ha noe annet enn Corian på kjøkken nå!

TAKK! (problemløsning, mail fra salgsleder, Norema – mai 2011)

Takk skal du ha. Nå ble dagen min litt bedre – klem.

«…vi klapper på den og er veldig fornøyde.» (mail fra arkitektfirma, mai 2011)

Hei! Ville bare si at kjøkkenøyen ble kjempefin! Alle går rundt og klapper på den, og vi er veldig fornøyde. Ble litt engstelig da du sa at den ble stor, men den er akkurat passe til rommet og alle menneskene. Alle var veldig fascinerte over materialet og hvordan dere tryllet bort skjøter, så det var faktisk veldig lærerikt for oss at den ble satt sammen her, Veldig pent arbeid, tusen takk! Sivilarkitekt

NYYYdelig!! (mail fra interiørarkitekt, mars 2011)

NYYYdelig!! Dere er utrolige. Tusen takk.

Service! (mail fra designer mars 2011)

Igjen, tusen takk for effektivitet og service av en annen verden! Jeg skal passe på å anbefale dere til venner og kjente. Vi snakkes!

Lys i bardisken (mail februar 2011 fra innredningsleverandør)

Vi testet lyset i bardisken sist vi var der. Det var en skikkelig WOW effekt. Fantastisk bra!

Vi leverer når vi skal! (mail februar 2011 via Norema)

Norema har fått velfortjent skryt fra en kjempefornøyd kunde, som også skriver: Corinor leverte benkeplatene etter når vi ønsket at de skulle levere de. De kom som vi ønsket fredag 28.1.11.

Vi er dyktige! (mail januar 2011 – interiørarkitekt)

Resepsjonsdisken ble helt RÅ!!! Tusen takk for flott utført arbeid. Den skrånende avslutningen på topplaten ble helt PERFEKT…dere er superflinke. Arbeidsplassen ble dessverre kortere enn tenkt. Ingen krise, men jeg må spørre deg om et par råd for å fikse på den. Se vedlagte bilder. Ciao. 

Vi snur oss fort! (mail desember 2010 – interiørdesigner)

Godt å ha med raske leverandører å gjøre!

Fornøyd privatkunde (mail desember 2010)

Hei igjen! Vil bare si tusen takk for super service og flotte produkter! Vi er strålende fornøyde. Både benkeplaten på kjøkkenøya og badet nede med de «integrerte» vaskene ble kjempefint. Fargen på barplaten er helt nydelig. Både praktisk og tidløs. Inntrykket er også litt sånn svevende og slank, helt som jeg ønsket. Hils også til den hyggelige tyskeren (husker dessverre ikke navnet hans i farten), som både hadde laget dette, og var med helt «på plass». Har ikke fått tatt noen bilder enda, men sender gjerne over etterhvert.

Hyggelig tilbakemelding fra kjøkkenforhandler (mail november 2010)

Igjen har vi vist evne til å «snu oss raskt», og da får en av våre selgere følgende hyggelige melding: «Du er og blir en engel!» Flott at noen tar seg tid til å gi slike tilbakemeldinger!

Kjøkkenforhandler fornøyd med kursing (mail oktober 2010)

Corinor AS har gleden av å ta imot enkeltkunder og grupper av kunder til kursing og bedriftsbesøk. Følgende mail kom fra en av våre gode kontakter: Hei igjen
etter hva jeg har forstått av tilbakemeldinger så er de som hadde anledning denne gangen kjempefornøyde. Jeg beklager at vi ikke fikk med flere.

Vi ordner opp! (Mail februar 2010 – kunde av Maxbo Ilebrekke)

Tusen takk for jobben dere har gjort for oss ved å bytte benkeplaten som ikke var helt som den skulle! Vi er veldig fornøyd med hvordan dere har håndtert saken! Ønsker å gi en positiv tilbakemelding på de to montørene som utførte arbeidene. Veldig dyktig, ryddig og hyggelige! Igjen tusen takk!

Flott arbeid av vår montør (mail januar 2010 – privatkunde) 

Hei! Jeg har lyst til å si at montør Øistein Dehli gjorde et utrolig flott arbeid på kjøkkenet mitt! Kjøkkenbenken ble som ny igjen. 

Fornøyd privatkunde (mail desember 2009 – kunde av Interiørtema, Oslo)

Benken ble veldig fin. Som ny! Jeg har bestilt ny benk til kjøkkenet oppe, gjennom Interiørtema. Det er sikkert dere som skal montere den også, så da ser jeg dere kanskje igjen på nyåret – en gang… God jul og godt nyttår!